Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Bijuterie" în direct, autogol la reluare! Lukaku, autogol în finala Europa League după "foarfeca" lui Diego Carlos

VIDEO | "Bijuterie" în direct, autogol la reluare! Lukaku, autogol în finala Europa League după "foarfeca" lui Diego Carlos

UEFA Europa League

Comentarii

Lukaku a fost ghinionistul finalei Europa League, dintre Sevilla şi Inter. După ce a marcat primul gol al italienilor, atacantul şi-a introdus mingea în proprie poartă, în repriza secundă.

VIDEO | Sevilla - Inter, pe Telekomsport.ro

Sevilla şi Inter au oferit spectacol în marea finală din Europa League, cu răsturnări de situaţie şi goluri superbe. După ce în prima repriză s-a înscris de patru ori, marcatori fiind De Jong, Lukaku şi Godin, repriza secundă a fost mai liniştită. 

Deşi ocaziile nu au lipsit, al cincilea gol al finalei a venit în minutul 74. Sevilla a fost cea care s-a desprins, la 3-2, după o fază fixă. Banega a executat de la 30 de metri o lovitură liberă, iar apărarea lui Inter a respins greşit până în propriul careu. 

Mingea l-a găsit pe Diego Carlos, care a apelat la o "foarfecă" pentru a marca. Iniţial, golul a părut a fi al fundaşului, dar reluările au demonstrat că Lukaku a intervenit nefericit şi greşit pentru Inter, întrucât mingea trimisă de jucătorul lui Sevilla nu se ducea pe poartă. 

Afla mai multe despre: diego carloslukaku 

viewscnt
Articole similare