Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Bine că am luat 5 :)". Cosmin Vâtcă şi-a pus colegii la zid după umilinţa cu CFR: "Cu ei nu te poţi juca. Să ne fie ruşine!"

VIDEO | "Bine că am luat 5 :)". Cosmin Vâtcă şi-a pus colegii la zid după umilinţa cu CFR: "Cu ei nu te poţi juca. Să ne fie ruşine!"

FC Voluntari

Comentarii

Cosmin Vâtcă ar vrea să uite rapid meciul împotriva fostei sale echipe, CFR Cluj. Campioana a umilit-o pe FC Voluntari, 5-0, iar portarul este dezamăgit de prestaţia colegilor săi.

"Cu CFR nu te poţi juca. Cred că era altfel rezultatul dacă reuşeam să marcăm. Oricine putea fi în locul lui (n.r. - al lui Malfleury), dar trebuie să fim mai responsabili, suntem o echipă mult prea mică ca să ne permitem asemenea ratări", a spus Vâtcă despre ratarea din începutul meciului. 

În studioul Telekom Sport, Andrei Vochin a numărat 18 ocazii de a marca ale CFR-ului, când a auzit acest lucru, Vâtcă s-a declarat mulţumit de rezultatul final: "Bine că am luat cinci dacă au fost 18 ocazii". 

Pentru portarul în vârstă de 36 de ani nu a fost un meci special, chiar dacă a jucat împotriva echipei alături de care a luat titlul în sezonul trecut: "Nu a fost un meci special, sunt un jucător profesionist. Anul trecut am câştigat campionatul, anul ăsta sperăm să ne salvăm". 

Vâtcă este alături de fostul său coleg, George Ţucudean, dar şi de echipa din Gruia: "Pe bună dreptate e supărat, e cel mai bun atacant din Liga 1. Sunt convins că o să ia campionatul". 

Afla mai multe despre: cosmin vatcafc voluntaricfr cluj 

viewscnt
Articole similare