Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | "Bizonul", comparat cu Messi şi Ronaldo de MM Stoica. Pentru ce sumă pleacă Gnohere de la FCSB: "Aşteaptă ofertă"

VIDEO | "Bizonul", comparat cu Messi şi Ronaldo de MM Stoica. Pentru ce sumă pleacă Gnohere de la FCSB: "Aşteaptă ofertă"

FCSB

Harlem Gnohere a devenit principalul atacant din lotul FCSB-ului odaată cu plecarea lui Denis Alibec, iar Gigi Becali încă speră să încaseze o sumă importantă pentru francez. MM Stoica este însă de altă părere.

Întrebat despre posibilitatea plecării lui Gnohere de la FCSB, directorul sportiv al vicecampioanei a apelat la o comparaţie cu Messi şi Ronaldo pentru a explica situaţia atacantului: "Cred că există posibilitatea să plece şi Lionel Messi de la Barcelona. Dar aşa cum Messi nu va pleca de la Barcelona, cum probabil că Ronaldo nu va pleca de la Juventus, aşa nu cred că va pleca Bizonul de la noi"

"A spus că îl dă pe 5 milioane şi că aşteaptă ofertă de 5 milioane", a confirmat şi MM Stoica spusele patronului de la FCSB, dar tot el spune "M-aş mira să vină o ofertă de 5 milioane"

2,5 milioane de euro este cota lui Gnohere, potrivit transfermarkt.com. 

23 de meciuri a jucat "Bizonul" în prima parte a sezonului 2018-2019 la FCSB. În 17 meciuri, în Liga 1, a marcat de 11 ori, în timp ce în preliminariile Europa League a înscris de patru ori în şase partide. 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta