Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Blestemul” lui Gică Hagi pentru Denis Alibec, la finala Cupei: ”El întotdeauna este imprevizibil”

VIDEO | ”Blestemul” lui Gică Hagi pentru Denis Alibec, la finala Cupei: ”El întotdeauna este imprevizibil”

Cupa României

Comentarii

Gică Hagi spune că se teme în finala Cupei de Denis Alibec, jucător pe care-l cunoaşte foarte bine din perioada în care l-a avut la Viitorul. Astra - Viitorul, finala Cupei României, este în direct la Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 20:00.

Gică Hagi îl va avea din nou adversar pe Denis Alibec, jucător pe care l-a avut la Viitorul în perioada 2012-2013. Antrenorul şi patronul Viitorului susţine că este cel mai periculos jucător de la Astra, dar speră că atacantul de 28 de ani va prinde o zi foarte proastă.

”Jucătorul bun rămâne întotdeauna bun. El întotdeauna e imprevizibil, are această calitate, e un nouar, dar are şi apucături de decar, aşa că e un jucător complet, bun. Dacă e în formă foarte bună, sperăm să nu fie mâine, să obosească repede şi să nu-i meargă  bine. Nouă să ne meargă bine. Va fi un meci frumos, şi ei au jucători foarte buni în toate compartimentele, şi noi avem jucători foarte buni, aşa că va fi un duel frumos. Ne gândim să atacăm mâine, să ne facem jocul nostru, să ne impunem principiile noastre de bază care le avem tactice, aşa că mergem pe ele şi, bineînţeles, ţinem cont de adversar”, a declarat Gică Hagi.

Astra şi Viitorul îşi vor disputa Cupa României, sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor fi video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare