Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Andone a anunţat ce decizie a luat în privinţa jucătorilor de la România U21: "Vor juca!". Ce probleme de lot are FCSB

VIDEO | Bogdan Andone a anunţat ce decizie a luat în privinţa jucătorilor de la România U21: "Vor juca!". Ce probleme de lot are FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB va juca joi, de la ora 21:30, în primul tur preliminar din Europa League, împotriva moldovenilor de la Milsami Orhei. Deşi au doar patru zile de când au revenit la antrenamente, după o scurtă vacanţă de o săptămână, reprezentanţii roş-albaştrilor la Europeanul de tineret au fost anunţaţi titulari de Bogdan Andone.

"Primul meci este tot timpul dificil. Ei sunt la jumătatea campionatului, deci au ritm de joc. Pentru noi, este primul meci oficial în noul sistem, cu anumiţi jucători noi în echipă şi e important să câştigăm meciul în primul rând, apoi, dacă ne putem capacita să facem un joc aşa cum ne-am dori, să facem un scor care să ne permită să abordăm mai liniştiţi returul.

Avem şi câteva probleme de lot. Moruţan, care s-a accidentat la meciul de la Mioveni, şi, probabil, Pintilii, care a simţit o contractură la gambă. Astfel, cu siguranţă, băieţii care au fost la Euro U21 vor juca. S-au antrenat de o săptămână cu noi. Au venit cu moral foarte bun şi cu tonus bun de la echipa naţională şi cu siguranţă vor juca mâine.

Sunt inteligenţi, sunt jucători cu calitate, care pot face diferenţa. Ei cunosc sistemul, pentru că Florinel Coman şi Nedelcu au mai jucat în acest sistem la Viitorul. Denis este inteligent şi ştie despre ce este vorba. Am discutat cu ei în fiecare zi, de când au venit, ce au de făcut atât din punct de vedere ofensiv, cât şi defensiv" , a spus Bogdan Andone.

FCSB va debuta, joi, în Europa League, în faţa celor de la Milsami, în timp ce, duminică, 14 iulie, roş-albaştrii vor juca primul meci din noul sezon al Ligii I, cu Hermannstadt.

Afla mai multe despre: europa leagueromaniafcsb 

viewscnt
Articole similare