Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Andone a explicat situaţia lui Tamaş, de ce a fost eliminat şi de ce nu au primit jucătorii banii după meciul cu CFR Cluj

VIDEO | Bogdan Andone a explicat situaţia lui Tamaş, de ce a fost eliminat şi de ce nu au primit jucătorii banii după meciul cu CFR Cluj

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone a vorbit după victoria, 1-0, împotriva celor de la FC Botoşani despre situaţia lui Gabriel Tamaş, motivul pentru care a primit cartonaşul roşu, dar şi situaţia financiară de la echipă.

Despre Tamaş: "A fost o perioadă extrem de delicată şi dificilă pentru el, dar Gabi e o personalitate puternică, nu s-a pus în niciun moment problema de a nu juca. Am discutat înainte de meciul de la Cluj, când a vrut să joace, chiar dacă a aflat tragica veste înainte de meci, iar după meci am stabilit împreună, el a spus că are nevoie, a venit, s-a antrenat cu echipa, doar ieri, când a fost înmormântarea, a lipsit de la antrenament şi a ajuns aseară târziu, iar dimineaţă am făcut împreună o dezmorţire, ca să spun aşa".

Despre eliminarea de la finalul meciului: "Am strigat, a fost o centrare, portarul a respins mingea, a fost un meleu, a căzut portarul, poarta era goală, am strigat fault la portar. E normal, e presiune, e sfârşit de joc. Eu nu înjur, mai ales arbitrii sau adversarii, niciodată nu se pune problema să..dar e decizia arbitrirlor, nu vreau să comentez mai mult".

Antrenorul de la Astra a dezvăluit că Budescu a fost în vestiar înainte de meci şi la pauză, iar de luni va reîncepe antrenamele cu echipa. 

Despre banii restanţi: "Băieţii au primit un salariu săptămâna trecută. Cred că au primit decembrie, cred, dar nu sunt sigur, cred că decembrie. Patronul le-a promis că săptămâna viitoare, dacă câştigam la CFR, săptămâna asta le mai băga un salariu. Dacă nu, ceea ce nu s-a întâmplat sau s-a întâmplat, săptămâna viitoare vor primi încă un salariu. Deci aşa au stabilit împreună, de comun acord".

Afla mai multe despre: bogdan andoneastra 

viewscnt
Articole similare