Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Bogdan Andone a spus că îşi doreşte titlul cu Astra. Motivul pentru care a fost schimbat Budescu

VIDEO | Bogdan Andone a spus că îşi doreşte titlul cu Astra. Motivul pentru care a fost schimbat Budescu

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a câştigat un nou meci, 1-0 cu Viitorul, la Ovidiu şi a ajuns la şase victorii consecutive cu Bogdan Andone la cârmă. Tehnicianul s-a rezumat în a spune că este atmosferă bună la Astra, fără a da alte detalii.

"Şumi a avut victorii, a avut o echipă bună şi a obţinut rezultate fantastice. Îmi doresc să realizăm măcar o parte din performanţele pe care le-a avut el la Astra. Titlul de campion, calificări în cupele europene, Supercupă. Adică nişte rezultate extraordinare", a declarat Bogdan Andone după victoria cu Viitorul.

"Este o atmosferă bună. Nu vreau să vă mai spun, pentru că se ia lumea, din nou, de noi de grătare şi de astea", a mai spus Andone. 

Tehnicianul de pe banca celor de la Astra nu are nicio înfrângere de când a venit la echipa din Giurgiu, iar o mare contribuţie la rezultalele bune pe care le-a adunat o are şi Constantin Budescu, care însă cu Viitorul a fost schimbat în minutul 68. Andone a explicat motivul schimbării premature: "Budescu vine după o perioadă în care a resimţit o durere pe inghinali. Terenul nu a fost foarte bun. A fost puţin îngheţat şi se aluneca"

 

viewscnt
Articole similare