Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Andone, antrenor FC Voluntari: "Obiectivul imediat este părăsirea zonei periculoase. Îmi doresc să ne batem pentru locul 6"

VIDEO | Bogdan Andone, antrenor FC Voluntari: "Obiectivul imediat este părăsirea zonei periculoase. Îmi doresc să ne batem pentru locul 6"

Fotbal

Comentarii

Bogdan Andone a oferit primele declaraţii din postura de antrenor al acelor de la FC Voluntari, având ca obiectiv continuarea muncii lui Mihai Teja şi salvarea echipei de la retrogradare.

După ultima experienţă în Liga 1, de la Astra Giurgiu, Bogdan Andone a fost foarte aproape să preia o formaţie din Cipru, ţara în care a evoluat ca jucător, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. A acceptat oferta celor de la FC Voluntari şi este gata de muncă. Are un obiectiv mult mai diferit decât era obişnuit la FCSB sau Astra Giurgiu.

"O nouă provocare, total diferită faţă de ce a fost în anii trecuţi la FCSB şi la Astra, unde obiectivul a fost campionatul sau clasarea în primele 3. Obiective total opuse. Cel puţin obiectivul imediat e să părăsim zona periculoasă, să strângem cât mai multe puncte. Va trebui să aducem jucători, e extrem de important să aducem jucători de valoare şi cu experienţă ca să întărim lotul. Îmi doresc să ne batem la locul de play-off, locul 6, dacă vom reuşi.

O vacanţă extrem de scurtă şi pentru jucători şi pentru toată lumea din fotbal. Un sezon ca va începe extrem de repede şi sper ca vremea să fie de partea jucătorilor. Din păcate, situaţia în care suntem nu ne permitem luxul de a avea zi liberă azi. E important şi le-am spus că e o situaţie delicată pentru club, pentru ei, că până la urmă ei vor avea de pierdut dacă doamne fereşte, echipa va retrograda. Încerc să le transmit o mentalitate de învingători, de câştigători, să fim o echipă grea a campionatului", a declarat Bogdan Andone.

În acest moment, FC Voluntari este pe locul 13, cu 15 puncte, iar primul mecial anului este programat marţi, 12 ianuarie, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare