Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Andone, de acord cu Piţurcă şi Dan Petrescu: "Contra nu trebuie blamat" Cum argumentează afirmaţia

VIDEO | Bogdan Andone, de acord cu Piţurcă şi Dan Petrescu: "Contra nu trebuie blamat" Cum argumentează afirmaţia

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul Astrei spune că s-a lovit şi el de-a lungul carierei de jucător de astfel de situaţii, atunci când a fost ţinta unor antrenori sau chiar a unor adversari.

Contra nu a fost iertat de Dorinel Munteanu şi Anghel Iordănescu pentru ieşirea la adresa lui Puşcaş, dar sunt alţi oameni de fotbal care nu îl învinovăţesc pe selecţioner. Unul dintre ei este şi Bogdan Andone. 
 
"E o situaţie delicată, dar e clar că în tensiunea jocului, la presiunea care a fost, practic o victorie ne-ar fi apropiat extrem de mult de calificare, sunt momente în care poate îţi pierzi puţin, dar nu e de blamat.  E clar că nu e plăcut, nu e frumos, dar sunt momente în timpul jocului, aţi văzut şi Dan Petrescu, şi în străinătate sunt antrenori care aruncă, Simeone dă cu sticle, dau cu picioarele. Sunt momente extrem de tensionate în timpul unui joc în care chiar se poate întâmpla să ai anumite scăpări. E omeneşte, şi-a cerut scuze, cred că e un capitol închis din punctul ăsta de vedere" este de părere antrenorul Astrei. 
 
Acesta dă detalii despre felul cum era tratat pe vremea când încă nu agăţase ghetele în cui.  
 
"Am avut şi eu antrenori care erau mai nervoşi, mai irascibili, şi în timpul antrenamentelor uneori. Sunt momente, e fotbal până la urmă, toate fac parte din joc. Chiar şi atacurile mai dure sau unele lovituri, e fotbal. Cum era şi pe  vremuri, fundaşul trebuia să te lovească, să fie mai agresiv, să îţi dea un pumn, un scuipat, atacantul, mijlocaşii să îţi dea un gol, o scăriţă, să ţi-o dea printre picioare, toate fac parte din joc. Şi eu când eram jucător uneori eram agresiv, când eram fundaş dădeam şi eu cu pumnul, mai scuipam, când eram atacant, nu îmi convenea, că mă mai luau şi ei pe mine" poveşteşte Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: bogdan andonecontraînjurături 

viewscnt
Articole similare