Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Andone, mesaj pentru Gigi Becali. Ce jucător vrea la FCSB: "Avem mare nevoie de el. Să vină cât mai repede!"

VIDEO | Bogdan Andone, mesaj pentru Gigi Becali. Ce jucător vrea la FCSB: "Avem mare nevoie de el. Să vină cât mai repede!"
Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Andone, a mărturisit că are mare nevoie de un fundaş stângă, el precizând că îi sunt pe plac toţi cei trei jucători vehiculaţi drept posibile variante pentru un transfer.

"Avem nevoie în primul rând de un fundaş de picior stâng, pentru că e important, la ideea noastră de joc încercăm să venim cu fundaşii pe faza ofensivă, să ne creăm superioritate în benzile laterale.

Sunt jucători de valoare şi De Nooijer, Ştefan, Cristi Ganea, ofensivi, sper să vină cât mai repede, ăsta e cel mai important lucru", a declarat Bogdan Andone, într-o conferinţă de presă.

FCSB - FC Hermannstadt, duminică, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1

După startul cu succes pe banca FCSB-ului, 2-0 cu Milsami în prima manşă a turului I preliminar al Europa League, pentru Bogdan Andone urmează debutul în Liga 1, duminică, de la 21:00, contra celor de la Hermannstadt.

"E important să începem cu dreptul, să ne capacităm mental pentru acest meci după jocul de joi, e important să avem atitudine bună, pozitivă, să fim agresivi şi să ne impunem ritmul şi stilul de joc.

E foarte bine pentru noi că a venit Ionuţ (n.r. - Vînă) şi e foarte important să mai vină jucători, pentru că avem nevoie atât valoric, cât şi numeric, sper să fie un sezon cu cât mai multe meciuri în cupele europene şi vom avea nevoie de jucători să avem dubluri pe posturi.

E puţin dificil pentru că suntem foarte mult plecaţi pe drumuri, se acumulează şi oboseală şi psihic, şi fizic, important e să ne adaptăm în momentul de faţă. E important să adunăm puncte cât mai multe în campionat, pe începutul de sezon pentru că dacă vom continua să jucăm din trei în trei zile se va acumula şi oboseală.

Sunt multe lucruri de pus la punct, atât ofensiv cât şi defensiv, practic avem doar patru săptămâni de când am început pregătirea şi schimbarea unui sistem necesită timp, necesită crearea de automatisme pe faza de atac", a adăugat Bogdan Andone.

Cât despre starea lui Dennis Man: "Este apt, a fost doar o oboseală, a simţit o crampă, o contractură la picior şi am decis să nu riscăm pe acel final de meci ca să îl avem în continuare apt 100%".

Afla mai multe despre: craioveanu 

viewscnt
Articole similare