Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Andone, prima decizie importantă! Cine sunt căpitanii de la FCSB: ”Am vorbit deja cu conducerea” Cum îl strigă jucătorii

VIDEO | Bogdan Andone, prima decizie importantă! Cine sunt căpitanii de la FCSB: ”Am vorbit deja cu conducerea” Cum îl strigă jucătorii

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone a luat prima decizie importantă la FCSB. După o discuţie cu conducerea clubului, tehnicianul a stabilit lista cu primii trei căpitani la FCSB pentru viitorul sezon.

Astfel, Mihai Pintilii va fi căpitanul echipei, iar atunci când va absenta banderola va fi purtată, în ordine, de Lucian Filip şi Mihai Roman.

La nicio echipă unde am antrenat nu le-am cerut jucătorilor să-mi spună în vreun fel. Unii îmi vor spune Profe, sau Mister. Cu siguranţă nu-mi va spune nimeni Bogdan. Pentru mine este un lucru important că ştiu jucătorii. Staff-ul va fi acelaşi ca în sezonul trecut.

Pentru mine, Pintilii este căpitanul echipei. E cel mai important şi, dacă va avea continuitate, atunci el va fi ca un antrenor secund. Mihai Roman şi Lucian Filip vor fi şi ei printre căpitani, sunt jucători cu experienţă.

Sunt un antrenor deschis comunicării, dar nu sunt un antrenor moale. Ba chiar din contră. Lucrurile nu vor merge doar cum vor jucătorii. Vom comunica, vom încerca să găsim soluţiile pentru ca jucătorii să se simtă bine şi să aibă cele mai bune rezultate. Nu am nicio emoţie că lucrurile nu vor merge bine în relaţia cu fotbaliştii”, a spus Bogdan Andone, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: fcsbbogdan andoneconferinta 

viewscnt
Articole similare