Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Andone, supărat după FCSB - Viitorul 3-3! "Trebuie să înţelegem asta! E bine că s-a întâmplat astăzi!" Reacţia avută de tehnicianul vicecampioanei

VIDEO | Bogdan Andone, supărat după FCSB - Viitorul 3-3! "Trebuie să înţelegem asta! E bine că s-a întâmplat astăzi!" Reacţia avută de tehnicianul vicecampioanei

Superliga

Comentarii

FCSB a remizat, scor 3-3, cu Viitorul, într-o partidă amicală disputată la Braşov, iar la final Bogdan Andone s-a arătat mulţumit doar de ceea ce a arătat echipa sa în ofensivă.

Tehnicianul vicecampioanei a fost deranjat de erorile din apărare şi spune că meciul cu Viitorul trebuie să reprezinte un semnal de alarmă pentru echipa sa, iar astfel de greşeli să nu se repete şi în partideie oficiale.

"Eu sper că din punct de vedere ofensiv al echipei mele, da (n.r. să arate acelaşi lucruri şi în campionat), din punct de vedere defensiv nu îmi doresc să primesc 3 goluri şi într-un fel e bine că s-a întâmplat astăzi, să vedem unde mai e de lucrat, să corectăm greşelile făcute şi să înţelegem exact că sunt momente când putem construi şi momente când suntem sub presiune şi e de evitat construcţia.

Nu ştiu dacă pot să spun că sunt multe sau puţine (n.r. greşeli), rămâne de văzut în continuare. Au fost lucruri foarte bune care s-au văzut astăzi, cu multe situaţii de a marca pentru echipa noastră, cu 3 goluri marcate, organizare zic eu destul de bună defensivă ca joc, ca atitudine.

Din păcate o greşeală la golul trei, altă greşeală de interpretare a fazei la golul doi, din care a ieşit penalty-ul, dar în mare măsură băieţii au făcut un joc bun şi un antrenament foarte util.

N-au fost relaxaţi dar atât noi cât şi Viitorul venim după două săptămâni de cantonament, cu două antrenamente zilnice, o perioadă în care au fost acumulări fizice, oboseală psihică, e normal să fie anumite greşeli [...]

S-a muncit bine, am acumulat şi fizic şi tactic anumite idei, încercăm să ne creem filozofia noastră de joc ca şi echipă, să jucăm 4-3-3 ce am antrenat şi vom încerca în continuare să lucrăm aceleaşi principii"
, a declarat Bogdan Andone imediat după meci.

Afla mai multe despre: bogdan andonefcsbviitorulgol 

viewscnt
Articole similare