Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Argeş Vintilă, fără remuşcări înaintea partidei cu Chindia Târgovişte: "Nu, de ce să regret? Poate acolo este locul lui"

VIDEO | Bogdan Argeş Vintilă, fără remuşcări înaintea partidei cu Chindia Târgovişte: "Nu, de ce să regret? Poate acolo este locul lui"

Fotbal

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Chindia Târgovişte, sâmbătă, de la ora 20, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 26-a a Ligii 1, ultima din sezonul regulat. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1.

Gazdele antrenate de Bogdan Argeş Vintilă nu se prezintă în cea mai bună formă sportivă a lor. Dacă nu ar fi existat restanţa din etapa a 8-a, cu FC Voluntari (2-1), FCSB nu ar fi avut nicio victorie în anul 2020. A fost învinsă în deplasare de CFR Cluj (0-1) şi Dinamo (1-2) şi a remizat acasă cu Academica Clinceni (0-0).
 
Chiar dacă pe hârtie formaţia sa pare favorită, Vintilă suflă şi-n iaurt după experienţa din meciul cu Academica Clinceni. În tur, la Ploieşti, FCSB s-a impus cu 2-1 (1-1). Renegatul Harlem Gnohere puncta decisiv în minutul 57, după o centrare a lui Adi Popa.
 
"Suntem conştienţi de momentul prin care trecem, un moment nu foarte reuşit, şi consider că trebuie să câştigăm sâmbătă pentru a se linişti toate apele. Să se aşeze pe făgaşul lor normal. Şi în tur am câştigat greu cu această echipă, pe care lumea o consideră mică dar este bătăioasă, cu un antrenor agresiv ca temperament. Trebuie să devenim din ce în ce mai buni, din ce în ce mai încrezători pentru că avem valoare, trebuie doar să o punem în practică. Ne dorim să câştigăm pentru suporteri, pentru că suntem datori în faţa lor şi pentru cei care cred în noi, în această echipă. Au realizat momentul pe lângă care au trecut, un moment bun şi sper ca acest duş rece să ne trezească pentru că noi avem echipă bună, trebuie doar să o demonstrăm", a declarat Vintilă, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Chindia.
 
FCSB îi va avea la dispoziţie pe noii veniţi, Andrei Miron (ex-Botoşani) şi Adrian Petre (ex-Esbjerg), însă nu şi pe Iulian Cristea, eliminat în înfrângerea cu Dinamo, scor 1-2. În acea partidă, Cristea l-a lovit cu piciorul în figură pe dinamovistul Slavko Perovic şi a fost eliminat.

"Nici Cristea nu şi-a dorit să aibă acel incident, aşteaptă să vadă perioada de suspendare, suntem alături de el şi încercăm să îl încurajăm. Ştim că a fost un incident involuntar la acea lovitura a lui Perovic. (Afectat randamentul lui Coman din cauza zvonurile privind un transfer în străinătate?) Nu cred că jocul lui e afectat de oferte primite sau refuzate. Este pe un drum ascendent acum. Va marca, am încredere. (Când revine Ionuţ Panţîru?) Începând după jocul cu Chindia, Panţîru se va antrena cu echipa. Din play off poate fi în lot. (Cum a fost meciul CFR - Sevilla?) Identic cu al nostru, ce au jucat cu noi. (Manea cum vi s-a părut?) Acelaşi. (Regretaţi că l-aţi dat pe Manea?) Nu, de ce să regret? Poate acolo e locul lui, unde se joacă mai direct pe poartă", a mai adăugat tehnicianul celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbvintilachindia 

viewscnt
Articole similare