Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Argeş Vintilă îl simte determinat pe Dennis Man, după ultimele zvonuri: "Este motivat. Trebuie să joace constant bine"

VIDEO | Bogdan Argeş Vintilă îl simte determinat pe Dennis Man, după ultimele zvonuri: "Este motivat. Trebuie să joace constant bine"

Fotbal

Comentarii

FCSB a reuşit să o învingă pe Gaz Metan Mediaş, vineri seară, pe Arena Naţională, scor 2-0, într-o partidă din etapa a 20-a din Liga 1. Golurile formaţiei bucureştene au fost reuşit de către cele două "comori" ale patronului Gigi Becali, Florinel Coman şi Dennis Man.

Dacă pentru Florinel Coman golul a devenit o obişnuinţă în ultima perioadă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre colegul său din ofensivă. Predispus la accidentări şi cu moralul la pământ, Dennis Man încearcă din răsputeri să-şi găsească ritmul de joc şi să ofere cel mai bun randament pe teren. Momentan nu o reuşeşte 100%, însă este pe un trend ascendent. A marcat împotriva Iaşului etapa trecută, iar acum a recidivat cu Gaz Metan. Două goluri marcate în decurs de trei zile, după o pauză de aproape cinci luni de zile. În plus, Dennis Man apare des la finalizare şi iroseşte cel puţin două ocazii mari de gol pe meci.
 
Sătul de critici, Man a sărbătorit golul din partida cu Gaz Metan printr-un gest care semnifică faptul că nu mai vrea să audă nimic, din partea nimănui. Semn că a fost afectat, în trecut, de personaleje care i-au pus la colţ evoluţiile.
 
Antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă îi acordă încredere nelimitată jucătorului său şi nu are dubii că acesta va reuşi să marcheze şi în următoarele dueluri.
 
"Dennis Man îşi doreşte foarte mult să marcheze şi până la urmă a reuşit. Vă daţi seama că s-a strâns o tensiune în el că nu reuşea să marcheze, a avut perioada aceea de accidentare în care a stat departe, s-au acumulat fel şi fel de tensiuni şi de dorinţe ale lui. A revenit, s-a accidentat iar... trece prin anumite situaţii pe care trebuie să înveţe să le gestioneze. Asta cu ... nu cred că cineva din tribună i-ar fi zis ceva", a declarat Bogdan Vintilă, după meciul cu Gaz Metan.
 
Chiar dacă nu a fost jucătorul de zeci de milioane de euro (aşa cum îşi doreşte Gigi Becali), Dennis Man a rămas pe radarul mai multor echipe din fotbalul important al Europei. Ultima care şi-a exprimat interesul a fost Sevilla. Spaniolii şi-au trimis emisarii, şi o vor mai face în continuare, pentru a-l vedea pe viu pe Man, în eventualitatea înaintării unei oferte către FCSB.
 
"Îl motivează. Cred că îl motivează, pentru că nu poţi să joci un meci bine, să te vrea Sevilla, după care să nu mai joci. Trebuie să joci constant bine ca să te vrea o echipă", a completat Vintilă.
 

Afla mai multe despre: fotbalmanfcsbvintila 

viewscnt
Articole similare