Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Argeş Vintilă surprinde înaintea duelului cu Poli Iaşi. "Sunt un antrenor de nota 4 pentru că trebuia să câştig încă trei meciuri"

VIDEO | Bogdan Argeş Vintilă surprinde înaintea duelului cu Poli Iaşi. "Sunt un antrenor de nota 4 pentru că trebuia să câştig încă trei meciuri"

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi şi FCSB se întâlnesc marţi, 3 decembrie, ora 20:30, pe stadionul "Emil Alexandrescu" din Copou, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a din Liga 1.

FCSB-ul a trecut peste începutul greu de sezon, în care a ajuns în ingrata situaţie de a ocupa ultima poziţie în Liga 1. În clasamentul ultimelor 10 etape, FCSB este prima, cu 23 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, şi a urcat până pe locurile de play-off, pe 6, la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, dar cu golaveraj inferior. 
 
De partea cealaltă, ieşenii vizează în continuare accederea în play-off, însă sunt la 5 puncte distanţă. Aşa cum au obişnuit de-a lungul timpului, îşi vor vinde scump pielea în faţa celor de la FCSB. Acum două sezoane, Andrei Cristea trimitea titlul de la FCSB la CFR Cluj, cu un gol marcat în minutul 89.
 
"Suntem în faţa unui joc foarte important cu Iaşi, o echipă care joacă un fotbal modern, cu un antrenor foarte bun şi sunt convins că vom fi solicitaţi la capacitate maximă mâine seară şi totul depinde de noi să reuşim să câştigăm. Suntem pregătiţi pentru joc, avem un mic avantaj că nu am jucat meciul cu Voluntari, deci mă aştept ca jucătorii mei să fie 100%, la capacitate maximă şi fizică, şi mentală. De obicei la jocurile cu FCSB adversarii au un plus de motivaţie, aşa că nu cred eu că va conta foarte mult acest lucru. Vor avea publicul de partea lor şi cei care vor intra vor dori să demonstreze că sunt jucători buni", a declarat Bogdan Argeş Vintilă.
 
Întrebat ce notă şi-ar da pentru munca depusă la FCSB până în acest moment, fostul portar a surprins pe toată lumea cu răspunsul său.
"Ce notă? Patru.  Pentru că trebuia să câştig încă trei jocuri. Eu sunt mai drastic cu mine. (Cu 15 puncte în acest final de an credeţi că FCSB ar intra oficial în lupta pentru titlu şi dumneavoastră v-aţi da o notă de trecere?) Da. Toate partidele trebuie câştigate pentru că avem un deficit de puncte pe care trebuie să-l recuperăm.
 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare