Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Lobonţ a stârnit hohote de râs cu o explicaţie fabuloasă: "E ca şi cum ai avea un telescop". De ce nu urmăreşte play-out-ul

VIDEO | Bogdan Lobonţ a stârnit hohote de râs cu o explicaţie fabuloasă: "E ca şi cum ai avea un telescop". De ce nu urmăreşte play-out-ul

Liga 2

Comentarii

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Bogdan Lobonţ, a stârnit hohote de râs după victoria obţinută de ardeleni cu Sportul Snagov, scor 1-0.

În urma succesului de marţi, U Cluj a revenit pe locul de baraj. Întrebat dacă urmăreşte ce se întâmplă în play-out-ul Ligii 1, în contextul unui posibil meci de baraj, fostul portar a mărturisit că momentan se concentrează asupra Ligii 2, oferind o explicaţie inedită.

"Focusul trebuie să fie pentru ceea ce e aici. Ceea ce e aici te duce acolo. Te focusezi pe ceea ce e acolo, pierzi din vedere, e ca şi cum ai un telescop. Sunt momente când trebuie să priveşti telescopul şi momente când trebuie să priveşti microscopul. Dacă te uiţi acolo, pierzi din vedere ceea ce ai în mână. Şi vine altul şi ţi-o fură", a spus Bogdan Lobonţ.

Formaţia Universitatea Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sportul Snagov, în etapa a 36-a a Ligii a II-a. Golul a fost marcat de Pîrvulescu, în minutul 89.

Universitatea Cluj a urcat pe locul 3, de baraj, în clasamentul Ligii a II-a, cu 76 de puncte. Aproape promovate în Liga I sunt Chindia Târgovişte, locul 1, cu 82 de puncte şi Academica Clinceni, locul 2, cu 81 de puncte.

 

Afla mai multe despre: lobont 

viewscnt
Articole similare