Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Lobonţ, moment savuros la conferinţă. Antrenorul lui U Cluj se înclină: "Pentru asta, respect!"

VIDEO | Bogdan Lobonţ, moment savuros la conferinţă. Antrenorul lui U Cluj se înclină: "Pentru asta, respect!"

Liga 2

Comentarii

Victoria obţinută de U Cluj, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, în faţa Politehnicii Timişoara îi dă încredere lui Bogdan Lobonţ că echipa ardeleană poate promova în Liga 1.

"A fost un meci pe care l-am controlat bine. În anumite momente am şi suferit. Dar încet, încet am reuşit să reglăm aceste momente. Cu mai multă atenţi puteam să marcăm mai multe goluri azi aici la Timişoara.

Pot să înţeleg că se ratează un gol din faţa porţii sau nu poţi să reuşeşti un dribling, dar ceea ce nu pot să accept şi mă roade tare sunt pasele simpel greşite. Au fost şi azi multe.

Noi depindem strict de ce facem noi. Nu ne mai uităm stânga dreapta. Suntem în continuare pe locul 3. Am spus-o şi săptămâna trecută după meciul cu Ripensia. Şi de la baraj se poate promova, aşa că noi trebuie să ne focusăm meci după meci. A trecut un meci, au mai rămas cinci. La finalul campionatului tragem linie şi vedem unde suntem. Avem trei posibilităţi. Atâta timp cât credem, credem până la capăt", a declarat Bogdan Lobonţ, într-o conferinţă de presă.

Întrebat despre posibilitatea ca U Cluj să promoveze în Liga 1, iar CFR să îşi apere titlul, Bogdan Lobonţ a precizat că fanii "şepcilor roşii" vor sărbători doar succesul echipei lor.

"Cu siguranţă U Cluj nu. Şi ce înseamnă U Cluj nu. Vă spun că ştiu ce înseamnă. U Cluj nu, poate ceilalţi, verişorii, da. Dar U Cluj nu.

Suporterii lui U Cluj sunt doar suporterii lui U Cluj. Sunt suporteri minunaţi care vin cu noi peste tot. Au venit la Bacău, la Brăila şi fac sacrificii. Pentru că sunt suporterii lui U şi pe ei îi interesează strict de ce face U. Şi pentru asta respect", a adăugat Lobonţ.

Afla mai multe despre: lobont 

viewscnt
Articole similare