Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Lobonţ, scos din sărite de întrebarea unui jurnalist: "Cum? Cum?" Fostul portar a fost calmat cu greu

VIDEO | Bogdan Lobonţ, scos din sărite de întrebarea unui jurnalist: "Cum? Cum?" Fostul portar a fost calmat cu greu

Liga 2

Comentarii

Antrenorul echipei U Cluj, Bogdan Lobonţ, a fost deranjat de întrebarea unui jurnalist, după meciul cu UTA Arad, câştigat de formaţia sa cu scorul de 3-0.

Totul a plecat de la o întrebare cu privire la jucătorii experimentaţi ai ardelenilor, Bogdan Lobonţ fiind deranjat de modul în care jurnalistul respectiv s-a exprimat. "Crezi că bătrânii care sunt aici, din Liga a patra...", a spus ziaristul, moment în care fostul portar a luat foc şi s-a prefăcut că nu aude întrebarea: "Cum? Cum?"

"Crezi că bătrânii care sunt aici din Liga a patra...", a continuat jurnalistul, fiind din nou întrerupt de Lobonţ: "Reformulează! Reformulează! Tu câţi ani ai?". "52", a răspuns jurnalistul, dialogul mergând mai departe: "Mulţi înainte! Şi tu, la 52, te consideri bătrân?", l-a întrebat Lobonţ. Văzând că nu o scoate la capăt, ziaristul a reformulat: "Experimentat".

"E. Asta e altceva, experimentat. Dar e diferenţă mare. Unei persoane de 80 de ani ce îi spunem? Vă rog frumos, pe toţi, jucătorii mei, nu ştiu de alţii, dar pe ai mei nu vreau să mai aud că îi faceţi bătrâni. Pentru că nu suntem bătrâni. Nimeni nu mă poate convinge că un jucător la 36 de ani e bătrân", a încheiat Lobonţ.

Formaţia Universitatea Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa UTA Arad, în ultimul meci al etapei a XXXIV-a a Ligii a II-a. Dorin Goga a marcat în minutele 9 şi 62, iar George Florescu a dus scorul la 3-0, în minutul 90+4.

În clasament, Universitatea Cluj este pe locul 3, cu 72 de puncte, iar UTA ocupă locul 10, cu 44 de puncte. Lider este Academica Clinceni, cu 77 de puncte, în timp ce pe doi este Chindia Târgovişte, cu 76 puncte.

Afla mai multe despre: lobont 

viewscnt
Articole similare