Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Mara a dat cărţile pe faţă! Ce s-a întâmplat cu adevărat cu Ţucudean: ”Am discutat cu el după meciul de la Praga”

VIDEO | Bogdan Mara a dat cărţile pe faţă! Ce s-a întâmplat cu adevărat cu Ţucudean: ”Am discutat cu el după meciul de la Praga”

CFR Cluj

Comentarii

Bogdan Mara a vorbit despre retragerea temporară din activitate a lui George Ţucudean. Directorul sportiv al celor de la CFR Cluj a explicat cum s-a ajuns la această decizie extrem de dificilă.

Imediat după meciul de la Praga, când CFR a ratat calificarea în grupele UEFA Champions League, şefii campioanei şi George Ţucudean au discutat şi au stabilit împreună ca atacantul să ia o pauză fotbalistică.

Ne doare pe toţi că George a hotărât, şi noi împreună cu el, pentru că a fost o decizie comună, am discutat şi analizat şi noi considerăm că aici la CFR suntem o familie toţi şi trebuie să ne gândim la binele fiecăruia iar sănătatea lui George este cea mai importantă momentan.

Sperăm că George ni se va alătura cât de curând şi va reveni la forma la care a fost pentru că e un jucător de valoare, cu o ambiţie extraordinară şi cu siguranţă fotbalul e viaţa lui şi va continua să fie alături de CFR.

După meciul de la Praga am discutat cu el şi de comun acord am hotărât că e ok să meargă să facă nişte investigaţii, să stea puţin cu familia, să se liniştească”, a spus Bogdan Mara.

Afla mai multe despre: tucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare