Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Stancu a marcat împotriva celor de la Fenerbahce, în campionat. A fost a 13-a reuşită a sezonului

VIDEO | Bogdan Stancu a marcat împotriva celor de la Fenerbahce, în campionat. A fost a 13-a reuşită a sezonului

Fotbal

Comentarii

Atacantul român al celor de la Genclerbirligi, Bogdan Stancu (33 de ani), a marcat, marţi, împotriva celor de la Fenerbahce Istanbul, în remiza scor 1-1, într-o partidă contând pentru etapa 31-a din Super Lig.

După o primă repriză fără goluri, Genclerbirligi a deschis scorul în minutul 60 prin fostul internaţional român Bogdan Stancu, care a următorit o lovitură liberă bătută de la mare distanţă şi a trimis balonul în poarta fostei campioane a Turciei, din cădere. La acea fază, portarul celor de la Fenerbache, Bayindir, şi atacantul român s-au ciocnit, iar fotbalistul turc a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Rezultatul final a fost stabilit de veteranul în vârstă de 39 de ani, Emre Belozoglu, care a trimis un exteriorul direct în vinclul porţii lui Genclerbirligi, în minutul 81.

Pentru Bogdan Stancu a fost al 13-lea gol al sezonului şi l-a egalat pe turcul Burak Yilmaz de la Beişktaş. Singurii cu mai multe goluri marcate decât cei doi sunt Jahovic (15, Antalyaspor), Muriqui (15, Fenerbahce), Pappis Cisse (20, Alanyaspor) şi Sorloth (21, Trabzonspor). 

Bogdan Stancu a ajuns la cota 77 în Super Lig, unde a marcat pentru patru formaţii: Galatasaray, Bursaspor, Orduspor şi Genclerbirligi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare