Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Stelea îi încurajează pe cei de la CFR Cluj: "Eu cred că pot să câştige". Cum poate fi învinsă Lazio

VIDEO | Bogdan Stelea îi încurajează pe cei de la CFR Cluj: "Eu cred că pot să câştige". Cum poate fi învinsă Lazio

UEFA Europa League

Comentarii

Fostul internaţional Bogdan Stelea crede într-o victorie a CFR-ului în meciul cu Lazio, de joi seară.

"E un meci greu, întâlnesc o echipă foarte bună din Italia, o echipă de tradiţie care cu siguranţă o să le creeze probleme. Nu ştiu dacă o să îşi dorească foarte mult să vină să atace aici dar dacă CFR o să le ofere ocazia, cu siguranţă o să şi ajungă să le pună probleme. Au cam acelaşi stil de joc şi eu cred că şi aşa CFR-ul poate să câştige meciul.

(...) În toate meciurile pe care le-au jucat şi în buna campanie pe care au făcut-o până acum, au fost foarte bine organizaţi şi foarte agresivi în momentul în care trebuiau să se apere", a spus Stelea, pentru Telekom Sport.

Referitor la absenţa lui Ştefan Radu: "Probabil că are vreo problemă, e accidentat sau nu ştiu ce poate să aibă. Nu e niciun fel de problemă. Oricum, Lazio are un lot foarte bun".

Cât despre calificarea în primăvara europeană: "De ce nu. Depinde foarte mult de cum încep. Dar nu cred că asta e problema. CFR oricum e o echipă cu jucători cu experienţă şi chiar dacă rezultatul nu o să fie unul pozitiv în primul meci, au în continuare şansa lor".

Meciul dintre CFR Cluj şi Lazio se joacă joi, de la 19:55, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare