Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Bogdan Vintilă a luat decizia finală. Cine este noul căpitan al FCSB-ului: ”Aşa este, el este primul!”

VIDEO Bogdan Vintilă a luat decizia finală. Cine este noul căpitan al FCSB-ului: ”Aşa este, el este primul!”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat ultimul meci de pregătire din cantonamentul din Marbella (Spania)

FCSB a câştigat ultimul meci de pregătire din cantonamentul din Marbella (Spania). Vezi golurile marcate AICI

Florin Tănase, căpitan la FCSB. Bogdan Vintilă a confirmat

Coman şi Moruţan au adus victoria vicecampioanei României, care s-a impus cu scorul de 3-1. La finalul partidei, Bogdan Argeş Vintilă s-a declarat mulţumit de rezultat, dar şi de joc. Pentru echipa sa, urmează super derby-ul contra campioanei CFR Cluj: ”Suntem montaţi pentru acest joc şi pentru începerea sezonului. O victorie cu CFR ne-ar ajuta din toate punctele de vedere. Dar nu e o finală în acest moment. Mai e de jucat în campionat. Mai sunt multe meciuri, dar e un meci care poate conta foarte mult.” a explicat Vintilă, după meci.

Tehnicianul FCSB-ului a vorbit şi despre sistemul de joc cu care va abora noul an: ”Sistemele de joc se pot modifica în funcţie de adversar, în funcţie de profilul jucătorilor pe care îi ai. Este bine să schimbi în timpul jocului, dar nu există un sistem anume pe care îl vom juca sau nu este un sistem fix. Totul este dinamic în fotbal” a mai spus Vintilă.

El a confirmat că Florin Tănase rămâne primul căpitan al echipei: ”E Tănase, mai e Filip, Coman, Man. Vom vedea. Primul este Florin Tănase” a mai spus Bogdan Vintilă.

Afla mai multe despre: bogdan vintilăflorin tănasefcsb 

viewscnt
Articole similare