Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Vintilă a pus tunurile pe jucători după ce FCSB a pierdut în derby-ul cu Dinamo. Ce a avut de reproşat

VIDEO | Bogdan Vintilă a pus tunurile pe jucători după ce FCSB a pierdut în derby-ul cu Dinamo. Ce a avut de reproşat

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, le-a atras atenţia fotbaliştilor vicecampioanei care i-au dat peste cap planurile în derby-ul cu Dinamo.

VIDEO | Dinamo - FCSB 2-1 (Sin 37, Lazăr 62 / Tănase 45+9)

Bogdan Vintilă are o perioadă grea la FCSB, după ce pe finalul anului 2019 vicecampioana defila în campionat. Acum, FCSB a pierdut meciul cu Dinamo, scor 2-1, iar Vintilă şi-a certat jucătorii: "Nu am făcut un joc strălucit în această seară şi regret enorm că nu am reuşit să câştigăm pentru aceşti suporteri minunaţi. Aveam controlul jocului, a intervenit o execuţie extraordinară, o lovitură liberă, şi au preluat conducerea, fără să ne pună probleme până atunci. După aceea a venit acea eliminare şi în zece am reuşit să egalăm. A doua repriză, din păcate o nesincronizare a făcut să primim golul doi, iar de acolo consider că am început să punem presiune mult mai mare şi să reuşim să ducem mingea în careul advers. 

Este o presiune probabil greu de gestionat şi chiar mă gândeam că ar trebui să fim mai uniţi, mai devotaţi unul celuilalt şi să încercăm să punem pe primul loc binele echipei şi să lăsăm deoparte partea individuală a fiecăruia. Mă refer la atitudine, la spiritul acela de echipă, la spiritul de sacrificiu care trebuie avut. Iar la acest aspect, cei de la Dinamo ne-au bătut astăzi. 

Nu, adică trebuie să jucăm ca echipă. Nu joacă fiecare pentru el, trebuie să jucam ca echipă, să fim toţi în acelaşi timp, în aceeaşi direcţie, trebuie să gândim la unison. Este dorinţa fiecărui jucător de a arăta că este foarte bun şi atunci a dispărut acel joc colectiv pe care l-am avut anul trecut. Atât doar. I-am rotit şi cu acordul lor şi cu pregătirea necesară. Dar acum sper, după acest joc, că am înţeles cu adevărat că avem nevoie de mai multă atitudine", a declarat antrenorul FCSB la finalul derby-ului Dinamo - FCSB 2-1. 

Afla mai multe despre: bogdan arges vintiladinamo fcsbfcsbdinamoreactie bogdan vintila dinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare