Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Vintilă sfidează pandemia de COVID-19. "Se exagerează. Este o gripă normală cu un marketing foarte bun"

VIDEO | Bogdan Vintilă sfidează pandemia de COVID-19. "Se exagerează. Este o gripă normală cu un marketing foarte bun"

Fotbal

Comentarii

Chiar dacă pandemia de coronavirus se pregăteşte să atingă borna celor 8 milioane de cazuri infectate şi aproape 450.000 de persoane decedate, antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă este de părere că se exagerează prea mult cu gravitatea acesteia.

FCSB se pregăteşte de revenirea în Liga 1. Formaţia antrenată de Bogdan Argeş Vintilă va juca, duminică, ora 20, pe terenul celor de la CFR Cluj, în etapa a treia din play-off. FRF a întocmit o listă de sancţiuni financiare pentru echipele care nu vor respecta protocoalele şi vor avea membrii infectaţi cu coronavirus. Vintilă a recunoscut că legile sunt făcute să fie respectate, însă consideră că se exagerează foarte mult cu această gripă şi că nu este una diferită de altele deja cunoscute.

"Este o situaţie delicată. Dacă s-au dat anumite legi, trebuie respectate. Din punctul meu de vedere, se exagerează mult cu această pandemie. Este o stiuaţie în care trebuie să ne vedem de viaţă. Multe lucruri se pot întâmpla cu noi şi nu neapărat din cauza unui virus. Nu mi-am schmbat optica, este aceeaşi. Consider că este o gripă normală cu un marketing foarte bun", a declarat Bogdan Argeş Vintilă, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

VIDEO | Bogdan Vintilă nu consideră pandemia de COVID-19 ca fiind una periculoasă. "Se exagerează. Este o gripă normală cu un marketing foarte bun"

FCSB o va întâlni pe Dinamo în semifinalele Cupei României, în dublă manşă.. Turul va fi pe 24 iunie, pe terenul lui Dinamo, iar returul pe 8 iulie, la FCSB. Finala e stabilită pe 22 iulie. Câştigătoarea Cupei va merge în Europa League şi va intra în primul tur preliminar. Primele meciuri vor avea loc pe terenurile echipelor Sepsi Sfântu Gheorghe şi Dinamo.

"Este o semifinală foarte interesantă. Întâlnim o echipă cu istorie şi tradiţie în spate. Este bine că jucăm două jocuri, astfel telespectatorii vor avea ocazia să vadă două derby-uri. Faptul că nu se joacă cu spetactori este un minus, dar sperăm ca până la ora desfăşurării meciurilor să se poată permite accesul spectatorilor, aşa cum este normal", a completat Vintilă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare