Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Vintilă şi-a lăudat jucătorii după victoria, 3-0, în derby-ul cu Dinamo: "Merită să fie la această echipă"

VIDEO | Bogdan Vintilă şi-a lăudat jucătorii după victoria, 3-0, în derby-ul cu Dinamo: "Merită să fie la această echipă"

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă a vorbit după victoria, 3-0, cu Dinamo în turul semifinalei din Cupa României despre jocul echipei sale, dar le-a oferit şi un sfat mai tinerilor jucători pe care i-a introdus în această partidă.

"Jucătorii merită felicitaţi, au depus un efort extraordinar şi au demonstrat că merită să fie la această echipă. Ideea este că echipa s-a exprimat bine, au reuşit să strângă rândurile şi cei cu experienţă să îi ajute pe cei tineri", a spus Bogdan Vintilă despre victoria, 3-0, cu Dinamo. 

Vintilă are meritul şi de a introduce într-un meci atât de important, într-un derby de România, mulţi jucători sub 20 de ani, care însă i-au răsplătit încrederea lui Vintilă: "Trebuie să nu şi-o ia în cap, dar pentru acest lucru suntem noi lângă ei. Sunt jucători câştigaţi. Am dovedit că cei care au intrat merită să fie la acest club".

Cu un pas în finala Cupei, FCSB se gândeşte, în continuare, la campionat: "Ne ducem şi ne jucăm şansa până la capăt. Probabil am fost înţeles greşit, ne batem până la ultimul meci, atât timp cât mai sunt şanse, avem datoria să ne batem pentru aceste puncte", a mai spus tehnicianul de la FCSB. 

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsb 

viewscnt
Articole similare