Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Bomba etapei în La Liga! Nou promovata Cadiz a învins-o şi pe Barcelona! Atletico Madrid şi Real Madrid, victorii importante

VIDEO Bomba etapei în La Liga! Nou promovata Cadiz a învins-o şi pe Barcelona! Atletico Madrid şi Real Madrid, victorii importante

La Liga

Comentarii

Brazilianul Vinicius a marcat singurul gol al meciului Sevilla - Real Madrid 0-1

Cadiz a mai făcut o victimă celebră în La Liga. Barcelona s-a înclinat în faţa nou-promovatei, care a condus la pauză, datorită golului marcat de Gimenez. Catalanii au revenit pe tabelă după autogolul lui Alcala, însă Cadiz a preluat din nou conducerea după cinci minute. Negredo a înscris imediat după ce a fost introdus pe teren, iar partida s-a încheiat 2 la 1. Cadiz a urcat pe locul 5 în La Liga, la patru puncte peste Barcelona. 

Atletico este de neoprit în La Liga. Madrilenii au învins-o pe Valladolid şi au bofat a şaptea victorie consecutivă în campionat. Ambele goluri s-au marcat după pauză. Lemar şi Llorente au înscris în succesul cu 2 la 0 al lui Atletico.

Real Madrid a câştigat la Sevilla, după trei meciuri consecutive fără victorie în La Liga. Vinicius a avut şansa deschiderii scorului încă din primul minut, dar golul a venit la zece minute după pauză. Bono s-a păcălit şi a introdus mingea în poartă, iar madrilenii s-au impus la limită. Brazilianul a explicat după meci că reuşita îi aparţine: ”E golul meu. Am câştigat aici şi sunt foarte fericit. E un rezultat mare pentru noi. Nu e uşor să câştigi la Sevilla, dar cred că am făcut un meci foarte mult care ne dă încredere pentru următoarele jocuri” a explicat el, la final.

După cinci remize consecutive, Levante a obţinut toate punctele în confruntarea cu Getafe. Gazdele au pornit excelent, iar Roger a deschis scorul încă din minutul cinci. Partida a devenit de coşmar pentru formaţia antrenată de Pepe Bordalas din minutul 7, când Chema a fost eliminat direct pentru un fault dur. Până la pauză, Gomez a dublat avantajul lui Levante. De Frutos a înscris superb în actul secund, iar spre final oaspeţii au rămas în nouă jucători. Dakonam a fost şi el eliminat, iar Levante - Getafe s-a încheiat 3 la 0.

 

Afla mai multe despre: vinicius junior 

viewscnt
Articole similare