Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Bombă în Six Nations: Scoţia a câştigat pe Twickenham! Debut cu victorie şi pentru Franţa

VIDEO Bombă în Six Nations: Scoţia a câştigat pe Twickenham! Debut cu victorie şi pentru Franţa

Rugby

Comentarii

Franţa a debutat cu o victorie clară la Six Nations Championship

Scoţia a produs marea surpriză a acestei ediţii de Six Nations. A câştigat pe Twickenham, împotriva campioanei en titre Anglia, lucru pe care nu îl mai reuşise de 38 de ani. Pe o ploaie măruntă, cele două au oferit un meci de mare luptă, cu un singur eseu. Reuşit de van der Merwe la o jumătate de oră de la startul partidei. Englezii au replicat cu doar două lovituri de pedeapsă, transformate de Farrell. Russel a prins şi el două transformări, suficiente pentru acest succes istoric. Englezii sunt însă liniştiţi, anul trecut au debutat cu o înfrângere cu Franţa şi tot au câştigat trofeul.

Franţa a pornit ca din tun în noua ediţie a Six Nations Championship. Cocoşii galici au marcat 50 de puncte pe Olimpico, 24 în prima parte şi 26 în cea de-a doua. Au fost şase eseuri ale francezilor, printre care unul reuşit de Dupont, jucătorul ediţiei trecute a turneului.

Italienii au culcat o singură dată balonul în terenul de ţintă al oaspeţilor, cu un sfert de oră înainte de final. Franţa a debutat cu un succes scontat, cu bonus ofensiv, în timp ce Italia a bifat a 28-a înfrângere consecutivă în competiţie.

Afla mai multe despre: rugbysix nations 

viewscnt
Articole similare