Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bombă la Liverpool. Klopp s-a enervat rău şi ameninţă că pleacă. Ce l-a deranjat pe antrenorul neamţ

VIDEO | Bombă la Liverpool. Klopp s-a enervat rău şi ameninţă că pleacă. Ce l-a deranjat pe antrenorul neamţ
Comentarii

Jurgen Klopp i-a ameninţat pe cei de la Liverpool TV, după ce aceştia au publicat o înregistrare din vestiarul lui Salzburg, de la meciul de miercuri seară, din Liga Campionilor

Liverpool a condus-o la pauză pe Salzburg cu 3-1, însă austriecii au revenit în partea a doua şi au egalat la 3. În cele din urmă, campioana Europei s-a impus cu 4-3. Astăzi, pe site-urile din Anglia a apărut un material video de la pauză, din vestiarul austriecilor. Antrenorul Jesse Marsch are un discurs dur, presărat cu o mulţime de înjurături. "Ăsta nu e un meci amical, ci unul de Liga Campionilor! Vreau intrări mai tari la Van Dijk, îl trataţi cu prea mult respect! N-am venit aici să facem act de prezenţă, vreau să luptăm, vreau să simtă forţa noastră!", a urlat Marsch la jucătorii săi.

 

 

Toate site-urile au prezentat acel video, provenit de la Liverpool FC TV, televiziunea oficială a cormoranilor, ca pe un discurs motivaţional de excepţie, însă Jurgen Klopp a fost deranjat. Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, neamţul a fost tranşant: "Dacă LFCTV face public vreun video cu mine într-o situaţie asemănătoare, plec de la echipă. Acesta este adevărul. Este tot ce am de spus. (se ridică şi se face că pleacă, apoi se aşează din nou) Am vrut să pară mai dramatic", a încheiat Klopp cu o glumă.

Afla mai multe despre: liverpoolklopp 

viewscnt
Articole similare