Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Borussia Dortmund a făcut instrucţie cu rivala Schalke! Meci de 5 stele, în direct la Telekom Sport. Vezi AICI toate golurile

VIDEO | Borussia Dortmund a făcut instrucţie cu rivala Schalke! Meci de 5 stele, în direct la Telekom Sport. Vezi AICI toate golurile

Bundesliga

Comentarii

Borussia Dortmund - Schalke 04, derby-ul Revier, s-a terminat cu scorul de 4-0 pentru gazde. Au marcat Haaland, Guerreiro de două ori şi Thorgan Hazard. Vezi mai jos toate reuşitele din acest meci.

VIDEO | Borussia Dortmund - Schalke 04 4-0 (Haaland 29', Guerreiro 45', 63', Hazard 48')

ECHIPELE DE START

  • Dortmund: Burki - Piszczek, Hummels, Akanji - Hakimi, Dahoud, Delaney, Guerreiro - Brandt, Haaland, Hazard
  • Schalke: Schubert - Todibo, Sane, Nastasic - Kenny, Serdar, McKennie, Oczipka - Caligiuri, Harit - Raman

Fluier final în derby. 

Min. 87: Intră şi Mario Gotze. Campionul Mondial l-a înlocuit pe Dahoud. Schmelzer l-a înlocuit pe Guerreiro. 

Min. 79: Schimbare şi la Dortmund! A ieşit T. Hazard şi a intrat Jadon Sancho. 

Min. 63: GOOOOL Dortmund! Guerreiro realizează "dubla" cu un gol superb, cu exteriorul. Haaland îşi trece în cont şi un assist

Min. 48: GOOOOL Dortmund! Gazdele încep repriza a doua aşa cum au terminat-o pe prima: cu gol. Thorgan Hazard este autorul, assist Brandt. 

A început repriza a doua. La pauză, Schalke a făcut două schimbări. Raman şi Todibo au ieşit, în locul lor intrând Burgstaller şi Matondo. 

Min. 45: GOOOOL Dortmund! Guerreiro dublează avantajul echipei lui Favre. Totul a pornit de la o pasă greşită a lui Schubert. 

Min 41: Borussia Dortmund trece pe lângă golul doi. Dahoud este fotbalistul care a fost aproape de al doilea gol al formaţiei lui Favre.

Min. 29: GOOOOL Dortmund! Erling Haaland deschide scorul. Primul gol marcat în Bundesliga. 

Min. 26: Ocazie Schalke! Akanji pierde mingea în propriul careu, care ajunge la Caligiuri. Căpitanul oaspeţilor trage dintr-o poziţie grea, dar Burki respinge. 

Min. 23: Thorgan Hazard a executat o lovitură liberă care a fost respinsă de zid în corner. 

Min. 5: Prima acţiune periculoasă a meciului a fost a lui Haaland. Norvegianul-minune a trecut de Nastasic, dar portarul Schubert a ieşit bine pe minge şi a reţinut-o înainte ca atacantul lui Dortmund să poată marcă. 

A început meciul! 

Episodul de astăzi este derby-ul cu numărul 156 dintre cele două echipe. De altfel, este primul din istorie care se joacă fără spectatori. 


După o pauză de două luni, forţată de pandemia de COVID-19, Bundesliga e primul campionat tare din lume în care reîncep meciurile. Campionatul din Germania revine în etapa a 26-a, iar derby-ul Borussia Dortmund - Schalke 04 e capul de afiş. Partida se va juca, însă, fără spectatori, acesta fiind protocolul pentru revenirea meciurilor oficial în Bundesliga.

Din păcate, nu doar în Bundesliga se va juca fără spectatori, odată cu revenirea, ci în toate campionatele din lume.

Borussia Dortmund a pierdut doi jucători importanţi odată cu revenirea la antrenamente. Emre Can şi Axel Witsel s-au accidentat la primele şedinte de pregătire ale nemţilor, iar antrenorul Lucien Favre nu se va putea baza pe serviciile lor. Din păcate, acestea nu sunt singurele absenţe: Marco Reus şi Dan-Axel Zagadou sunt şi ei indispoibili din cauza unor accidentări şi nu vor putea fi utilizaţi în derby-ul cu Schalke.

Nici cei de la Schalke nu-şi vor putea folosi echipa obişinuită contra Borussiei Dortmund. Ozan Kabak, Omar Mascarell şi Benjamin Stambouli sunt indispoibili, tot din cauza unor accidentări, şi vor primi derby-ul doar din faţa televizoarelor, deoarece nu se pot deplasa nici măcar pe stadion.

LIVE VIDEO | Borussia Dortmund - Schalke 04, sâmbătă, de la 16:30, pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

În clasament, Borussia Dortmund era pe locul doi înaintea întreruperii cauzate de COVID-19, cu 51 de puncte, la patru lungimi în spatele liderului Bayern Munchem. De partea cealaltă, Schalke 04 ocupa locul şase, cu 37 de puncte. Elevii lui Lucien Favre au legat patru victorii la rând, în timp ce formaţia din Gelsenkirchen nu mai câştigase de cinci partide.

Afla mai multe despre: borussia dortmundschalke 04revier derbybundesliga 

viewscnt
Articole similare