Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Borussia Dortmund nemiloasă cu Paderborn! Hattrick pentru Jadon Sancho şi un succes categoric. SPECTACOL în cele două meciuri: toate cele 12 goluri se văd aici

VIDEO | Borussia Dortmund nemiloasă cu Paderborn! Hattrick pentru Jadon Sancho şi un succes categoric. SPECTACOL în cele două meciuri: toate cele 12 goluri se văd aici

Bundesliga

Comentarii

Astăzi, Borussia Monchenglabach întâlneşte pe Union Berlin, de la ora 16:30, iar Paderborn primeşte vizita celor de la Borussia Dortmund, meciuri din etapa a 29-a din Bundesliga. Meciurile vor fi transmise în direct, pe programele Telekom Sport.

Borussia Dortmund a refăcut diferenţa de şapte puncte în favoarea lui Bayern, după succesul de la Paderborn. După o primă repriză în care gazdele s-au apărat perfect, golurile au picat în partea a doua. Hazard a deschis scorul pentru galben negri. Peste mai puţin de cinci minute, Sancho a înscris pentru prima dată în meci şi a făcut o dedicaţie la modă.

Nou promovata a dat semne de revenire după reuşita lui Hunemeier, care a punctat din penalty, dar finalul i-a aparţinut Borussiei. Sancho a mai dat un gol şi a ajuns, la doar 20 de ani, la 16 reuşite în Bundesliga. Hakimi a sărbătorit cu stil meciul 50 în campionatul Germaniei. În final a marcat şi veteranul Marcel Schmelzer, prima sa reuşită după şapte ani în Bundesliga. Meciul a fost închis de Sancho, care a bifat astfel şi primul hattrick pentru Borussia Dortmund.

Borussia Park este unul dintre stadioanele din Bundesliga în care absenţa spectatorilor se simte foarte puţin. Zecile de mii de portrete din tribune şi ambianţa asigurată de la staţia de amplificare au împins-o de la spate pe Gladbach, care a făcut spectacol cu Union Berlin. Neuhaus a deschis scorul cu o reuşită spectaculoasă. La pauză s-a intrat cu 2-0, pentru că Marcus Thuram şi-a început recitalul. Berlinezii au marcat golul de onoare prin golgheterul lor, suedezul Sebastian Andersson, carer a punctat pentru a 12-a oară în acest campionat. 

Fiul fostului mare internaţional francez Lilian Thuram a mai înscris o dată şi a ajuns la 10 goluri în acest campionat. Scorul final a fost stabilit de un alt francez, Plea, care a bifat şi el borna 10 în clasamentul marcatorilor. 


LIVE VIDEO | Paderborn - Borussia Dortmund 1-6 (Hunemaier 72 / Hazard 54, Sancho 58, 78, 89, Hakimi 84, Schmelzer 89)

Min 90. Jadon Sancho face tripla. Hunemaier a trezit ”monstrul” prin reuşita sa din minutul 72. Borussia defilează acum la Paderborn. Primul hattrick pentru Sancho, care ajunge la 17 goluri

Min 89. Schmelzer face 5-1 pentru Borussia Dortmund.

Min 84. Hakimi înscrie pentru 4-1

Min 74. Jadon Sancho reuşeşte dubla. 3-1 pentru Borussia

Min 72. Gol pentru Paderborn! A maract Hunemaier

Min 58. Jadon Sancho a marcat din interiorul careului mic. BVB se desprinde

Min 54. Hazard reuşeşte în sfârşit să deschidă scorul pentru Borussia Dortmund

Paderborn vs. Borussia Dortmund sau David vs. Goliath. Formaţia din Paderborn pare condamnată să retrogradeze. Cu doar 19 puncte acumulate în 28 de runde, Paderborn este ultima, la opt puncte de locul de baraj, ocupat de Fortuna Dusseldorf.

Colac peste pupăză, Paderborn primeşte şi vizita "leului" rănit din Westfalia, Borussia Dortmund. În ultima rundă, Dortmund a pierdut acasă cu Bayern Munchen, iar şansele la titlu mai sunt doar teoretice. Puştiul teribil al fotbalului mondial, Erling Haaland, va lipsi de la această confruntare, accidentat în meciul cu Bayern.


  • LIVE VIDEO | Borussia Monchenglabach - Union Berlin 4-1 (Neuhaus 17, Thuram 42, 60, Plea 81 / Andersson 50)

Min 81. Gol din nou pentru Gladbach. De această dată punctează Plea

Min 60. Marcus Thuram face dubla. Este 3-1 pentru Gladbach

Min 50. Andersson reduce din handicap pentru formaţia oaspete

Min 41. Marcus Thuram majorează avantajul formaţiei gazdă

Min 17. Formaţia gazdă deschide scorul prin Florian Neuhaus. Gladbach, debut în forţă pe propriul stadion. Gikiewicz nu a avut nicio şansă

Gazdele sunt favorite certe împotriva celor de la Union Berlin. Borussia Monchenglabach se află pe locul 5, cu 53 de puncte, la doar patru puncte de locul doi, ocupat de rivala Borussia Dortmund. Continuarea sezonului după pauza pandemică nu a fost una chiar de bun augur. Formaţia antrenată de Marco Rose a obţinut doar patru puncte în cele trei etape disputate.

Situaţia se complică şi la Berlin, în cazul unei înfrângeri. Union a început foarte bine campionatul, însă nu a putut ţine ritmul, iar acum se vede la patru puncte de locul de baraj, ocupat de Fortuna Dusseldorf. Cinci etape fără victorie în Bundesliga, pentru Union Berlin.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare