Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Borussia Dortmund, revenire de senzaţie cu Koln. Sevilla, victorie la limită în primul meci al etapei din La Liga. Vezi aici rezumatele

VIDEO | Borussia Dortmund, revenire de senzaţie cu Koln. Sevilla, victorie la limită în primul meci al etapei din La Liga. Vezi aici rezumatele

Bundesliga

Comentarii

Vineri seară s-au jucat primele meciuri din Bundesliga şi La Liga. Dortmund a revenit senzaţional pe terenul celor de la FC Koln, în timp ce Sevilla a învins la limită, în deplasare.

Fanii lui Koln au creat o atmosferă senzaţională la primul meci al echipei lor de pe teren propriu de la revenirea în Bundesliga. Ţapii au deschis scorul în faţa lui Dortmund după o jumătate de oră de joc, prin Drexler. Au ţinut la respect vicecampioana până în minutul 70, când Sancho a restabilit egalitatea. Apoi, Piszczek i-a pus mingea pe cap lui Hakimi, iar marocanul şi-a adus echipa în avantaj. În prelungiri, formaţia pregătită de Lucien Favre a mai înscris o dată pe contraatac, prin Paco Alcacer şi s-a impus cu 3-1. Borussia are maximum de puncte după două etape, în timp ce Koln a bifat a doua înfrângere.

Granada şi Sevilla au deschis etapa a doua din La Liga, iar andaluzii s-au impus pe terenul nou-promovatei. La pauză a fost 0-0, pentru că De Jong şi Carrico s-au comportat ca doi adversari la şutul respins de Silva. Imediat după pauză, echipa lui Lopetegui a reuşit să deschidă scorul. Joan Jordan a înscris în premieră pentru andaluzi. Granada a forţat în final, dar fără rezultat pe tabelă. Machis a fost aproape să marcheze, dar până la urmă Sevilla s-a impus cu 1-0 şi a acumulat şase puncte, din tot atâtea posibile.

Afla mai multe despre: borussia dortmundfc sevillabundesligala liga 

viewscnt
Articole similare