Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Borussia Dortmund, victorie importantă pe terenul lui Mainz. Gol fabulos marcat de Piszcszek. Maxim a intrat pe final

VIDEO | Borussia Dortmund, victorie importantă pe terenul lui Mainz. Gol fabulos marcat de Piszcszek. Maxim a intrat pe final

Bundesliga

Comentarii

Borussia Dortmund a câştigat meciul cu Mainz şi s-a distanţant în fruntea ierarhiei din Bundesliga. La gazde, Alexandru Maxim a intrat pe teren în minutul 83.

Alcacer a deschis scorul pentru Dortmund, dar liderul s-a văzut egalat în minutul 70, după reuşita lui Quaison. Oaspeţii şi-au adjudecat toate cele trei puncte graţie unui gol absolut senzaţional marcat de Piszcszek.

În urma acestui rezultat, Dortmund a ajuns la 30 de puncte şi se află la şapte lungimi în faţa lui Frankfurt, formaţie clasată pe poziţia secundă.

VIDEO | MAINZ - DORTMUND 1-2

1-2 / Piszcszek

1-1 / Quaison

0-1 / Alcacer

Alexandru Maxim şi echipa sa au o misiune foarte grea în runda cu numărul 12 din Bundesliga. Echipa de pe malul Rinului nu are doar probleme de lot, ci şi cu adversarii, care sunt singurii neînvinşi din actuala stagiune şi au cea mai bună ofensivă, cu 33 de goluri marcate. 

Fie că este vorba de Reus, Paco Alcacer sau Sancho, elevii lui Favre sunt pregătiţi să îşi prelungească domnia în vârful ierarhiei din fotbalul german.

  • LIVE VIDEO | Mainz - Dortmund, sâmbătă, de la 16:30, exclusiv online

Echipele probabile: 

Mainz: Zentner - Brosinski, Bell, Niakhate, Aaron - Customer - Gbamin, Latza - Boetius - Mateta, Quaison

Dortmund: Burki - Piszczek, Akanji, Zagadou, Hakimi - Delaney, Witsel - Sancho, Reus, Bruun Larsen - Paco Alcacer 

Toate meciurile din Bundesliga transmise de Telekom Sport în acest weekend

  • Bayern - Dusseldorf, sâmbătă, 16:30, Telekom Sport 2

Afla mai multe despre: borussia dortmundalexandru maximmainzbundesliga 

viewscnt
Articole similare