Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Boston, prima echipă calificată în semifinalele de Conferinţă! A fost 4-0 la general cu Pacers

VIDEO | Boston, prima echipă calificată în semifinalele de Conferinţă! A fost 4-0 la general cu Pacers

NBA

Comentarii

Boston Celtics şi-a asigurat prezenţa în semifinalele Conferinţei de Est ale play-off-ului din NBA! Echipa antrenată de Brad Stevens a eliminat-o pe Indiana Pacers în număr minim de meciuri, scor 4-0 la general. 110-106 a fost scorul în meciul al patrulea.

Boston Celtics este prima echipă care a scăpat de emoţii, cel puţin până la duelul din semifinalele Conferinţei de Est. După 4-0 cu Indiana Pacers, Boston îşi aşteaptă viitoarea adversară, care va fi învingătoarea dintre Milwaukee Bucks şi Detroit Pistons. Echipa care a terminat pe primul loc Conferinţa de Est conduce cu 3-0 la general. 

Campioana en-titre, Golden State Warriors, a câştigat pe terenul lui Clippers cu 113 la 105 şi conduce cu 3-1 la general. Cel mai bun om al meciului a fost Kevin Durant, cu 33 de puncte, 7 recuperări şi 6 pase decisive. 

A fost victorie tot pentru oaspeţi şi în duelul dintre Orlando şi Toronto. Raptors s-au impus cu 107 la 85 şi au 3-1 la general. 

Aceeaşi situaţie este şi la duelul dintre Oklahoma City Thunder şi Portland Trail Blazers. Echipa din Portland a câştigat cu 111 la 98 meciul al patrulea şi conduce cu 3-1. 

 

Rezultate play-off NBA:

  • Indiana Pacers - Boston Celtics 106-110
  • Los Angeles Clippers - Golden State Warriors 105-113
  • Orlando Magic - Toronto Raptors 85-107
  • Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers 98-111

 

 

Afla mai multe despre: boston celticsplayoff nbaconferinţa de est 

viewscnt
Articole similare