Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Botoşănenii răsuflă uşuraţi după victoria cu Gaz Metan, prima din play-off. "A fost o victorie de care aveam foarte mare nevoie"

VIDEO | Botoşănenii răsuflă uşuraţi după victoria cu Gaz Metan, prima din play-off. "A fost o victorie de care aveam foarte mare nevoie"

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani s-a impus, vineri, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, într-o partidă din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

Pentru FC Botoşani a fost prima victorie din play-off, din cinci încercări. Astfel, s-a luat o presiune uriaşă de pe umerii fotbaliştilor antrenaţi de Marius Croitoru. În clasament, FC Botoşani este la egalitate de puncte cu FCSB, cu câte 27, însă formaţia roş-albastră are un meci mai puţin disputat.
 
"A fost o victorie de care aveam foarte mare nevoie, veneam după două înfrângeri în 4 zile. Şi aveam nevoie de 3 puncte ca să ne menţinem acolo sus.  Ne-a certat un pic, a strigat un pic la noi ca să ne trezească că aveam două meciuri în care eram un pic cam moi şi ne-am revenit se pare", a declarat  Andrei Chindriş, titular pentru FC Botoşani în meciul cu Gaz Metan.
 
Perioada agitată din ultima perioadă şi-a lăsat amprenta asupra jucătorilor de la FC Botoşani, iar victoria cu Gaz Metan vine precum o gură de oxigen.
 
"A fost un start mai greu, dat fiind şi situaţia în care am fost cu carantina, cu ce am păţit. Am plecat de acasă la Bucureşti, după aia la Craiova, am jucat meciul la Craiova, foarte solicitant, ne-am întors înapoi la Bucureşti, ieri am venit la Mediaş. Acum Mergem acasă bucuroşi şi ne pregătim de meciul cu Steaua. (Care este obiectivul vostru?) 3 puncte", a declarat portarul Eduard Pap.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare