Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Botoşani şi Concordia s-au anihilat reciproc pe ”sinteticul” din Chiajna

VIDEO | Botoşani şi Concordia s-au anihilat reciproc pe ”sinteticul” din Chiajna

Superliga

Comentarii

FC Botoşani rămâne fără gol marcat după primele ei două meciuri disputate în play-out. Nici gruparea lui Moldovan nu reuşeşte să câştige, înregistrând al treilea meci consecutiv fără victorie!

Concordia - FC Botoşani 0-0

Echipele de start:

Concordia (4-1-4-1); Vitkauskas - Patache, Albu, Marc, Panait - Prepeliţă - Bumba, Cristescu, Deaconu, Nivaldo - Batin
Botoşani (4-2-3-1): Pap - Unguruşan, Burcă, Miron, Muşat - Oaida, Cucu - Golofca, Achim, Moruţan - Axente

Final

Min 73. Bud trimite mingea în bară după o centrare a lui Bumba.

Min 50. Ratare incredibilă a lui Bumba. Dă peste cu poarta goală!

Min 45. Cristescu putea deschide scorul în finalul primei reprize

Min 21. Achim ratează!

Min 18. Ocazie pentru Concordia

Min 1. A început meciul

Concordia Chiajna a ratat startul în play-out. A obţinut un singur punct din duelurile cu Sepsi şi Gaz Metan şi mai are doar trei puncte avans faţă de locul de baraj. Situaţia nu e cu totul nouă pentru ilfoveni.

De când au promovat în Liga I, în fiecare an s-au bătut pentru salvarea de la retrogradare. În etapa a treia au meci cu Botoşani, echipă care  nu a mai jucat de mai bine de două săptămâni, după ce partida cu Dinamo a fost amânată din cauza vremii.

”Trebuie să ridicăm capul şi să muncim din ce în ce mai mult pentru că acum contează punctele cu adevărat şi am pierdut cu o echipa care era în spatele nostru, s-a apropiat de noi. Devin meciurile din ce în ce mai interesante pentru că acum orice punct pierdut te bagă în subsolul campionatului şi e greu să joci la retrogradare”, a spus Răzvan Grădinaru.

”N-am ce măsuri să iau. Normal că sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat la acest joc şi la cel de acasă cu Sepsi, dar în condiţiile astea nu ne rămâne decât să ne pregătim în continuare şi să abordăm următoarele jocuri de pe altă poziţie, nu de pe poziţia echipei deja învinse”, a spus Ion Moldovan.

Partida Chiajna - Botoşani va putea fi urmărită la Telekoms Sport 1, vineri, de la ora 18:00, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1chiajnabotosani,  

viewscnt
Articole similare