Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Botoşaniul e pregătită să îşi vândă golgheterul! Este la un pas să ajungă în Ungaria

VIDEO | Botoşaniul e pregătită să îşi vândă golgheterul! Este la un pas să ajungă în Ungaria

FC Botoșani

Comentarii

Lorand Fulop a primit o ofertă din partea celor de la Akademia Puskas iar moldovenii cer în schimbul vârfului o sumă cu cinci zerouri.

Liviu Ciobotariu a aflat despre eventuala plecare a fotbalistului care a marcat opt goluri în acest sezon pentru alb-albaştrii. 
 
"Mi-am dat acordul, însă am spus că în momentul în care suntem 100% salvaţi poate să plece. Un jucător de calitate, un jucător care este în vederile echipei naţionale U-21, un jucător de calitate cu perspective frumoase. Situaţia este puţin dificilă pentru mine, pentru că Mihai Roman a primit al patrulea cartonaş şi pentru meciul următor nu avem soluţie decât cu Fulop atacant. Dacă lucrurile vor fi aşa cum îmi doresc eu, adică să câştigăm acel meci, după aceea pot să îl las să plece" a spus amntrenorul celro de la FC Botoşani. 
 
Echipa lui Ciobotariu va juca etapa viitoare împotriva liderului din play-out, Gaz Metan Mediaş. 
 
"Ne dorim foarte mult să câştigăm acest joc, ca să fim matematic salvaţi de la retrogradare. Problema este că nu prea avem timp să pregătim jocul. Ajungem miercuri seara la Botoşani şi jucăm vineri. Joi o să facem un antrenament" a încheiat Ciobotariu. 
 

Afla mai multe despre: fc botoşaniciobotariufulopakademia puskas 

viewscnt
Articole similare