Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bourceanu, bucuros după ce şi-a învins echipa la care a făcut istorie. Ce jucător a remarcat de la FCSB: "Este teribil"

VIDEO | Bourceanu, bucuros după ce şi-a învins echipa la care a făcut istorie. Ce jucător a remarcat de la FCSB: "Este teribil"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Alexandru Bourceanu şi-a învins joi seară fosta echipă, FCSB, astfel vicecampioana a părăsit Cupa României încă din faza "optimilor". Chiar dacă recunoaşte că este stelist, mijlocaşul, ajuns pe o pantă descendentă, conform spuselor lui, este bucuros că s-a calificat cu Dunărea mai departe.

"Pur şi simplu am marcat din două faze fixe, aşa a fost să fie. Sunt bucuros, faptul că sunt stelist nu are nicio legătură cu partea sportivă. Azi am fost adversarul Stelei (n.r. - FCSB) şi am câştigat. Important e că noi am câştigat, e important pentru oraş, pentru echipă. E un moment istoric, deşi nu am reuşit mare lucru. Putem întâlni adversari ceva mai puţin cotaţi. Nu-mi doresc pe nimeni. Important e să trecem mai departe", a declarat Bourceanu despre meciul dintre Dunărea Călăraşi şi FCSB din Cupa României şi ce urmează pentru echipa lui Dan Alexa în această competiţie. 

Fostul căpitan de la FCSB a vorbit şi despre tinerii jucători pe care a reuşit să îi aducă: "Am văzut câţiva tineri formidabili. E clar că au o echipă formidabilă, chiar dacă trec prin momente grele. dar viitorul sună bine. Moruţan, e teribil". 

176 de meciuri a jucat Alexandru Bourceanu la FCSB.

Afla mai multe despre: alexandru bourceanufcsbdunarea calarasicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare