Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bourceanu, insultat la prezentarea la Călăraşi: "Casa de Pensii e aproape!" Fostul internaţional a luat foc

VIDEO | Bourceanu, insultat la prezentarea la Călăraşi: "Casa de Pensii e aproape!" Fostul internaţional a luat foc

Dunarea Calarasi

Comentarii

Fostul internaţional Alexandru Bourceanu a revenit în Liga 1, iar miercuri a fost prezentat oficial la Dunărea Călăraşi. În cadrul conferinţei de presă, mijlocaşul ajuns la 33 de ani a avut un dialog aprins cu un jurnalist, care i-a sugerat fotbalistului că ar trebui să se retragă.

Totul a început în momentul în care Bourceanu a mărturisit că îndelungata sa absenţă face ca antrenamentele cu Dunărea Călăraşi să fie foarte dificile. Atunci, unul dintre ziarişti a pomenit în sala de conferinţă despre Casa de Pensii.

"Antrenamentele sunt crunte. E greu după o perioadă de nouă luni, e foarte complicat să revii în a te antrena zi de zi alături de o echipă. Sigur că domnul a spus de Casa de Pensii...", a afirmat Bourceanu, după care jurnalistul a venit cu o completare: "Nu, (n.r. - Casa de Pensii) e aproape".

"Sunt convins că dacă voi fi sănătos, Călăraşiul va fi un tun pentru mine, adică mă va propulsa acolo unde am fost. Dacă domnul nu cunoştea, putea să intre pe Wikipedia sau oriunde altundeva, în sezonul trecut am fost al doilea recuperator din campionatul Rusiei. OK, nu e Premier League, nu e Serie A. Al doilea! Statistic. Luaţi orice: ziar rusesc, televiziune, internet, orice", a adăugat Bourceanu.

Ulterior, cuvântul a fost luat de mijlocaşul Alexandru Munteanu, celălalt jucător prezentat miercuri de către Dunărea Călăraşi, însă conflictul dintre Bourceanu şi jurnalist nu s-a stins.

"Numele meu este Munteanu Alexandru, încă nu am ajuns la echipa naţională, să fiu la fel de cunoscut ca Alex", moment în care aceeaşi persoană din sală a intervenit şi l-a completat pe Munteanu: "şi pasator". Iar Bourceanu a fost vizibil deranjat şi a răspuns printr-o nouă statistică. "În anul 2014 sau 2013, după zece etape de Europa League, eram cel mai bun pasator, cu 726 de pase. Dumneavoastră unde aţi jucat?", a încheiat Bourceanu.

AICI POŢI VEDEA PREZENTAREA LUI BOURCEANU

Coşmarul lui Alexandru Bourceanu a început la sfârşitul anului trecut, atunci când s-a accidentat într-un meci din campionatul Rusiei. Mijlocaşul defensiv a suferit o fractură de tibie în meciul dintre Arsenal Tula, echipa sa de la acea vreme, şi Ural. Ulterior, el a fost operat cu succes în Germania, dar la finalul sezonului a fost dat afară de echipa rusă.

Afla mai multe despre: bourceanudunarea calarasicasa de pensii 

viewscnt
Articole similare