Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Braithwaite a lovit din nou. Cum s-a făcut de râs atacantul de conjunctură al Barcelonei

VIDEO | Braithwaite a lovit din nou. Cum s-a făcut de râs atacantul de conjunctură al Barcelonei

Fotbal

Comentarii

Martin Braithwaite trăieşte un vis, fiind sub contract cu Barcelona. A fost adus în iarnă pentru a suplini absenţele lui Suarez şi Dembele, fiind printre puţinii atacanţi disponibili pe care catalanii ar fi putut să îi achiziţioneze.

Cifrele nu îl recomandau pentru un transfer la Barcelona, iar la prezentarea sa pe Camp Nou a demonstrat că nici de foarte mult talent nu dispune. Danezul a încercat câteva jonglerii cu mingea, dar nu a reuşit decât să stârnească zâmbete ironice.

În plină pandemie de Covid-19, Braithwaite a vrut să ofere un exemplu şi s-a filmat acasă, dar pe muzică de Champions League. Atacantului danez îi este dor de competiţia în care nu a evoluat niciun meci. :) Mai mult decât atât, Braithwaite nu a bifat nici măcar o partidă în cupele europene, în întreaga sa carieră.

Martin Braithwaite a fost cumpărat de Barcelona cu 18 milioane de euro, de la Leganes. Transferul a fost perfectat la finalul lunii februarie, catalanii primind acceptul Ligii Spaniole pentru a realiza mutarea, chiar daca perioada de transferuri se încheiase. În acel moment, Luis Suarez şi Ousmane Dembele erau accidentaţi, iar campioana din La Liga nu îi avea în lot ca soluţii ofensive decât pe Messi şi pe Griezmann.

 

Afla mai multe despre: barcelonabraithwaite 

viewscnt
Articole similare