Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bratu a plecat de doar 4 luni de la Dinamo, dar nu mai cunoaşte aproape pe nimeni: "Sunt mulţi străini..." Ce spune de situaţia clubului

VIDEO | Bratu a plecat de doar 4 luni de la Dinamo, dar nu mai cunoaşte aproape pe nimeni: "Sunt mulţi străini..." Ce spune de situaţia clubului

Superliga

Comentarii

Au trecut doar patru luni de când Florin Bratu a fost demis de Dinamo, însă schimbările masive din lotul roş-albilor îl pun în dificultate pe tehnician. Acesta recunoaşte că nu cunoaşte jucătorii aduşi de Mircea Rednic în ultima perioadă, dar promite că îşi va "face temele" odată cu reluarea campionatului.

"Sunt mulţi străini, nu-i cunosc, dar îi vom urmări când începe campionatul!", a declarat Florin Bratu.

Chiar dacă n-a plecat în cele mai bune condiţii de la Dinamo, Bratu speră ca Mircea Rednic să readucă echipa pe linia de plutire.

"Sper ca Mircea Rednic să redreseze lucrurile cu această nouă echipă pe care ei încearcă să o construiească acum şi sper să vedem un alt Dinamo din retur şi ce va urma mai departe pentru că este destul de dificl la cum decurg lucrurile.

Nu mă îngrozesc, eu am fost acolo şi ştiu ce este. Îmi doresc doar ca lucrurile să revină la normal şi echipa să capete un echilibru.

Play-off-ul este destul de greu de prins, trebuie să se gândească că mai sunt 5 meciuri, după aceea trebuie să vadă ce fac mai deoarte, dar cred eu că Mircea Rednic are experienţa necesară, sau cel puţin asta sper ca lucrurile să decurgă în valoarea lui Dinamo.

E bine că Dejan Sorescu poate juca pe cel puţin două posturi, este un câştig pentru Dinamo şi să îl vedem crescând mai mult decât ceea ce este acum.

Nu, mi-a trecut. Normal, mi-aş fi dort şi eu să pot face multe lucruri la dinmao. Am reuşit o perioadă, apoi a fost mai complicat, dar am încercat să iau lucrurile pozitive pe care le-am făcut. Am învăţat foarte multe, am greşit şi eu cu siguranţă atunci când am fost la echipă, dar în anii următori, o să vedeţi că, din aceste greşeli şi din experienţa pe care o voi acumula în viitor, în viitor când voi reveni la Dinamo o să fie mai bine
", spune Florin Bratu.

Acesta a comentat şi ultimul transfer al FCSB: aducerea atacantului Ioan Hora.

"Un fost golgeter al României, toate trasnferurile le-au făcut la Stoian, la Matei, chiar şi Hora, nume sonore, toţi sunt  jucători care îmi plac şi cred că este un plus pentru Steaua destul de mare", a mai declarat Florin Bratu.


 

Afla mai multe despre: bratudinamo,  

viewscnt
Articole similare