Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Braun Strowman e rege în Golf. Monstrul din WWE a câştigat cel mai mare Royal Rumble din istorie. Vezi toate rezultatele AICI

VIDEO | Braun Strowman e rege în Golf. Monstrul din WWE a câştigat cel mai mare Royal Rumble din istorie. Vezi toate rezultatele AICI

Sporturi americane

Comentarii

Superstarurile din WWE i-au cucerit pe arabi. Peste 60 de mii de spectatori prezenţi pe King Abdullah International Stadium din Jeddah, Arabia Saudită, au asistat la evenimentul Greatest Royal Rumble.

Cel mai aşteptat meci al serii de ieri a fost main-event-ul în care au fost implicate 50 de superstaruri şi legende. Meciul s-a desfăşurat după reguli de Royal Rumble şi a fost câştigat de Braun Strowman. "Monstrul" a eliminat 13 oameni şi a plecat acasă cu trofeul şi cu centura care simbolizează titlul Greatest Royal Rumble.

Eliminat penultimul de către Big Cass, Daniel Bryan a stabilit recordul de minute petrecute într-un Royal Rumble. Bryan a intrat cu #1 şi a rezistat în ring o oră 16 minute şi cinci secunde. Vechiul record era deţinut de Rey Mysterio, o oră două minute şi 14 secunde.

Rivalitatea dintre Brock Lesnar şi Roman Reigns a ajuns până în deşert. Cei doi s-au luptat în cuşcă pentru titlul Universal. "Bestia" a avut din nou câştig de cauză la capătul unui meci cu final controversat.

Centurile Tag Team din Raw şi-au găsit posesori noi. Abandonate de Braun Strowman şi de Nicholas după succesul de la WrestleMania, acestea au ajuns la Matt Hardy şi Bray Wyatt, care i-au învins pe Cesaro şi Sheamus.

Undertaker l-a îngropat pe Rusev. Nu în nisip, ci într-un sicriu. "Fenomenul" a câştigat meciul împotriva bulgarului.

Triple H şi John Cena au stat din nou faţă în faţă la WWE Greatest Royal Rumble. Cei doi s-au luptat pentru prima dată în ultimii opt ani. Cena a fost cel care a bifat o nouă victorie.

Alte rezultate WWE Greatest Royal Rumble:

WWE Championship

AJ Styles (c) vs. Shinsuke Nakamura

Câştigător: nimeni (double countout)

WWE Cruiserweight Championship

Cedric Alexander (c) vs. Kalisto

Câştigător: Cedric Alexander

Smackdown Tag Team Championship

The Bludgeon Brothers (c) vs. The Usos

Câştigători: The Bludgeon Brothers

United States Championship

Jeff Hardy (c) vs. Jinder Mahal

Câştigător: Jeff Hardy

Intercontiental Championship (Ladder match)

Seth Rollins (c) vs. The Miz vs. Finn Balor vs. Samoa Joe

Câştigător: Seth Rollins

Afla mai multe despre: wwebraun strowmangolfroyal rumble 

viewscnt
Articole similare