Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Brescia - Lazio 1-2. O nouă revenire superbă pentru “biancocelesti”. Immobile a dat lovitura în prelungiri, iar echipa sa visează la titlu

VIDEO | Brescia - Lazio 1-2. O nouă revenire superbă pentru “biancocelesti”. Immobile a dat lovitura în prelungiri, iar echipa sa visează la titlu

Serie A

Comentarii

Lazio a învins, duminică, în deplasare, scor 2-1, în etapa a 18-a din Serie A, formaţia Brescia. Lazio, echipă la care Ştefan Radu a fost integralist, a revenit după ce a fost condusă cu 1-0.

Mario Balotelli a deschis scorul în minutul 18, dar Lazio a reuşit să revină - pentru a treia oară la rând de la 1-0 - şi să se impună, graţie dublei reuşite de Ciro Immobile. Aflat într-o formă fabuloasă, atacantul italian şi-a consolidat statutul de golgheter al Serie A, cu 19 goluri, dar şi cinci assist-uri.

Lazio ajunge astfel la nouă victorii la rând în Serie A şi se apropie la doar trei puncte de primele două clasate, Inter şi Juventus. Brescia rămâne pe 18, cu 14 puncte.

VIDEO | Brescia - Lazio 1-2 (M. Balotelli 18 / Immobile 41-pen., 90+1)
Eliminat: Cistana 40


Echipele de start:

Brescia: Joronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju - Romulo, Tonali, Bisoli, Spalek - Balotelli, Torregrossa.
Rezerve: Alfonso, Andrenacci, Aye, Gastaldello, Magnani, Mangraviti, Matri, Morosini, Semprini, Viviani, Zmrhal
Antrenor: Corini.

Lazio: Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Correa, Parolo, Milinkovic-Savic, Lazzari, Lulic - Caicedo, Immobile.
Rezerve: Adekanye, Anderson, Berisha, Cataldi, Patric, Guerrieri, Marusic, Proto, Bastos, Joni, Silva.
Antrenor: S.Inzaghi.

FINAL

Min. 90+1: Gol Lazio! Immobile dă din nou lovitura în prelungiri. Este al treilea meci la rând în care Lazio revine de la 0-1.

Min. 41: Gol Lazio! Immobile restabileşte egalitatea din lovitură de la 11 metri.

Min. 40: Penalty pentru Lazio, iar un jucător de la Brescia este eliminat. Andrea Cistana primeşte al doilea galben şi este trimis la cabine.

Min. 18: Gol Brescia! Mario Balotelli deschide scorul cu un şut din unghi.


Formaţia lui Ştefan Radu este în formă maximă înaintea partidei de la Brescia. Lazio are opt victorii la rând în Serie A şi este neînvinsă de 11 etape în campionat. În plus, formaţia din capitala Italiei tocmai a câştigat Supercupa Italiei în faţa campioanei Juventus. 

LIVE VIDEO | Brescia - Lazio, de la 13:30, la Telekom Sport 1

Lazio ocupă locul al treilea în Serie A, cu 36 de puncte, la şase lungimi de primele două clasate, Inter şi Juventus, însă cu un meci mai puţin disputat faţă de acestea.

Brescia se află pe loc retrogradabil, pe poziţia a 18-a, cu 14 puncte, şi vine după două meciuri fără succes în Serie A.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare