Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Briliantul", cel mai bun din lume? Dezvăluire tare în direct: "Îi promisesem lui Moratti că Mutu va câştiga un Balon de Aur. Putea să îl aibă!"

VIDEO | "Briliantul", cel mai bun din lume? Dezvăluire tare în direct: "Îi promisesem lui Moratti că Mutu va câştiga un Balon de Aur. Putea să îl aibă!"

Fotbal intern

Comentarii

Giovanni Becali (67 de ani) a vorbit, în direct la Telekom Sport, despre numirea lui Adrian Mutu (41 de ani) ca selecţioner al României U21 şi a spus că trecutul său tumultos nu va fi o piedică în calea succesului său pe banca naţionalei de tineret. Fostul agent a dezvăluit ce promisiune i-a făcut lui Massimo Moratti, patronul lui Inter, atunci când l-a luat pe Mutu de la Dinamo.

În 1999, Inter l-a transferat pe Adrian Mutu de la Dinamo, iar Giovanni Becali i-a făcut o promisiune îndrăzneaţă lui Moratti, cel care conducea destinele "nerazzurrilor" la acea vreme. Acesta i-a promis patronului de pe "Meazza" că Mutu va fi Balon de Aur într-un timp scurt, la calităţile pe care le are, dar viaţa extrasportivă l-a tras în jos.

Becali susţine că Mutu a fost ales de Răzvan Burleanu pentru că a fost susţinut de "Briliant" la alegerile din 2018. "Nu m-a surprins, a fost o alegere normală, din moment ce la fel s-a procedat şi cu Mirel. La fel s-a procedat şi cu Mutu, ca nume, ca fost fotbalist, ca experienţă la Voluntari, la Tg. Mureş, la Dinamo... A fost mereu lângă fotbalul românesc, a ştiut şi ştie despre ce e vorba. A antrenat şi în Arabia, e adevărat că la echipa de tineret, dar totuşi aici tot la tineret este. Şi a contat foarte mult că a nu a fost în altă tabără decât cea a Federaţiei. Eu cred că Mutu va putea face ceva frumos la tineret. E o echipă unde priorităţile sunt pentru echipa mare, a pregăti jucători pentru echipa mare. E adevărat, are şi un obiectiv de calificare. E pe locul doi şi se poate menţine pe locul 2, mai ales că dacă îi bate în meci direct pe Danemarca, intrăm în cărţi pentru locul 1.

Toate cele rele care au fost, s-au uitat. Au fost şi s-au dus. Nu mai are rost să ne întoarcem în timp. Numai eu când mă gândesc ce putea să fie Mutu... Îi promisesem lui Moratti că vom câştiga Balonul de Aur în trei, patru, cinci ani. Putea să aibă un Balon de Aur astăzi. Nu are rost să te gândeşti tot timpul la ele. Au fost şi s-au dus. El e fericit acum", a spus Giovanni Becali în direct la emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport.

Adrian Mutu fost prezentat oficial ca noul selecţioner al naţionalei de tineret, miercuri în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: adrian mutubalonul de aurinterpromisiunemassimo moratti 

viewscnt
Articole similare