Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Britanicul Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu de F1 al Bahrainului. Cursa, marcată de accidentul dramatic al lui Romain Grosjean

VIDEO Britanicul Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu de F1 al Bahrainului. Cursa, marcată de accidentul dramatic al lui Romain Grosjean

Sporturi

Comentarii

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Bahrainului, a 15-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, desfăşurată pe circuitul Sakhir şi marcată de accidentul lui Romain Grosjean.

Pentru Hamilton, care şi-a asigurat dinainte titlul mondial, este al 11-lea succes din acest sezon, al cincilea consecutiv.

Pe locul doi s-a clasat Max Verstappen, de la Red Bull Racing, iar pe trei a terminat Alexander Albon, de la aceeaşi echipă.

 

Francezul Romain Grosjean (Haas) a scăpat aparent cu răni uşoare dintr-un accident grav produs la ieşirea din virajul cu numărul 3 de pe circuitul de la Sakhir, la scurt timp după startul Marelui Premiu al Bahrainului. Francezul a reuşit să iasă singur din monopostul distrus, care s-a rupt şi a luat foc. Pilotul a fost dus la spital pentru investigaţii. Cursa a fost întreruptă aproximativ o oră şi jumătate, iar imediat după reluare a avut loc încă un accident, monopostul lui Lance Stroll (Racing Point) răsturnându-se, după o acţiune în care a fost implicat şi Daniil Kviat. Stroll a ieşit fără probleme din maşină.

Cu trei tururi înainte de finalul cursei, Sergio Perez (Racing Point) a abandonat, din maşina sa ieşind iniţial fum iar apoi şi flăcări.

Penultima etapă a sezonului, Sakhir Grand Prix, se va desfăşura pe acelaşi circuit, în 6 decembrie.

Articol postat de ANDREI BADEA

 

Afla mai multe despre: formula 1 

viewscnt
Articole similare