Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bucureştiul rămâne gazda Campionatului European şi la anul, după ce turneul final a fost amânat din cauza COVID-19. Anunţul făcut de Burleanu

VIDEO | Bucureştiul rămâne gazda Campionatului European şi la anul, după ce turneul final a fost amânat din cauza COVID-19. Anunţul făcut de Burleanu

FRF

Comentarii

Bucureştiul va rămâne gazda EURO 2020, peste un an, când se va desfăşura Campionatul European care trebuia să se dispute în vară, a anunţat Federaţia Română de Fotbal printr-un comunicat oficial.

EURO 2020 trebuia să se dispute în vară, dar a fost amânat din cauza pandemiei de Coronavirus, răspândită în toată Europa. Ediţia aniversară a Campionatului European, a cărui gazdă vor fi nu mai puţin de 16 ţări, a fost mutată în 2021, dar Bucureştiul va găzdui în continuare partide, conform anunţului făcut de Răzvan Burleanu.

Federaţia Română de Fotbal este una dintre primele asociaţii-gazdă care anunţă confirmarea.

„Am transmis la UEFA angajamentul ferm al Bucureştiului de a găzdui meciurile EURO 2020, peste un an, când se va desfăşura Campionatul European. Federaţia Română de Fotbal a susţinut această amânare, acum o săptămână. Ocrotirea familiei fotbalului şi participarea activă la măsurile recomandate de Guvernul României şi autorităţile internaţionale pentru protejarea sănătăţii publice reprezintă una dintre principalele responsabilităţi ale acestei perioade”, a declarat Răzvan Burleanu.


 

Afla mai multe despre: euro 2020bucurestigazdavideorazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare