Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Bucurie imensă printre fanii de la Peluza Nord. Suporterii i-au scandat numele lui Edward Iordănescu. Răspunsul antrenorului

VIDEO Bucurie imensă printre fanii de la Peluza Nord. Suporterii i-au scandat numele lui Edward Iordănescu. Răspunsul antrenorului

FCSB

Comentarii

Numele lui Edward Iordănescu a fost scandat în repetate rânduri de către suporterii roş-albaştrilor.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol). Steliano Filip de la Dinamo a fost eliminat în minutul 37 al partidei. 

La scorul de 6-0, fanii din Peluza Nord i-au scandat în repetate rânduri numele antrenorului de la FCSB, Edward Iordănescu.

La finalul partidei, Iordănescu Jr a subliniat, din nou, importanţa fanilor în renaşterea echipei patronate de Gigi Becali:

”Trebuie să regăsim spiritul şi asta nu o putem face decât cu ajutorul fanilor. Dar, trebuie să ne ajute şi rezultatele. E o chestiune de timp, dar e important să accelerăm procesul” a spus antrenorul FCSB-ului. Vezi aici toate declaraţiile antrenorului, la finalul partidei de pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: edward iordănescupeluza nordfcsb 

viewscnt
Articole similare