Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bucurie în stil Ronaldo! Cum l-a imitat un jucător de la UTA pe starul portughez. Echipa sa a pierdut însă în final

VIDEO | Bucurie în stil Ronaldo! Cum l-a imitat un jucător de la UTA pe starul portughez. Echipa sa a pierdut însă în final

Liga 2

Comentarii

Ciprian Rus a deschis scorul în minutul 12 al partidei Chindia - UTA, din etapa a 12-a a Ligii 2. Atât reuşita cât şi bucuria de după gol au fost speciale. La final, Chindia s-a impus cu 4-2.

Chindia a învins UTA cu 4-2 în primul meci al zilei din etapa a 12-a a Ligii 2 şi după acest succes a ajuns pe locul trei în campionat. Târgoviştenii au acum 26 de puncte şi sunt la o lungime în spatele liderului Academica Clinceni. Neguţ a reuşit o dublă în meciul împotriva arădenilor, în timp ce Novac şi puştiul Şerban au înscris celelalte două goluri ale gazdelor. Şi Ciprian Rus a marcat de două ori pentru arădeni care după acest eşec rămân pe locul 10, cu 19 puncte. 


Combinaţia dintre Ciprian Rus şi Alexandru Pop i-a adus pe arădeni în avantaj pe tabelă în deplasarea de la Târgovişte. Fotbalistul oaspeţilor a sărbătorit golul într-un mod cu totul şi cu totul inedit. 

Şi gazdele au marcat un gol frumos. Novac a făcut 2-1 în minutul 40. 

Afla mai multe despre: rusronaldoutachindia 

viewscnt
Articole similare