Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bucurie în tabăra dinamovistă după o nouă victorie în Liga Campionilor: "Anul acesta mergem să omorâm totul"

VIDEO | Bucurie în tabăra dinamovistă după o nouă victorie în Liga Campionilor: "Anul acesta mergem să omorâm totul"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a câştigat ultimul meci din grupele Ligii Campionilor pe teren propriu şi bucuria a fost la ea acasă în Sala "Dinamo". Antrenorul "dulăilor", Constantin Ştefan, a vorbit şi despre subiectul momentului în handbalul românesc.

"O respect pe Cekhovskiye, e o echipă bună, dar am fost mult mai buni decât ei în această grupă. În acest an suntem în top. Şi anul trecut şi acum doi ani a fost bine, dar în acest an Dinamo reprezintă altceva. Acum toată lumea a auzit de Dinamo, DInamo joacă un handbal foarte bun. Anul acesta mergem să omorâm totul", a declarat la finalul jocului Alireza Mousavi. 

Dacă Mousavi a fost cel care a dat tonul galeriei, tehnicianul Constantin Ştefan a fost ceva mai atent şi la părţile negative ale meciului: "Am intrat destul de relaxaţi, dar ne-am dat seama că nu e de joacă, ne-am concentrat şi am reuşit să câştigăm un meci iarăşi extraordinar, cu publicul de nota 10, ca de obicei. Le mulţumim şi îi aşteptăm în continuare în sală, pentru că ne sprijină spre victorii frumoase. Obiectivul a fost clar să jucăm din nou în play-off şi să-l atacăm în februarie cu mare încredere de a merge mai departe"

Constantin Ştefan a comentat şi subiectul momentului în handbalul românesc, scandalul de la Corona Braşov, care a afectat şi naţionala de handbal feminin, chiar înainte de plecarea la Campionatul Mondial din Japonia: "Noi nu facem decât totul legal, facem analize la sânge, facem analize complete, dar totul este pentru anti-doping fără probleme".

Afla mai multe despre: dinamohandbal 

viewscnt
Articole similare