Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bucurie zgomotoasă pentru Rangers după victoria care a apropiat-o de titlu în Scoţia! Gestul făcut de Gerrard spre deliciul celor din vestiar

VIDEO | Bucurie zgomotoasă pentru Rangers după victoria care a apropiat-o de titlu în Scoţia! Gestul făcut de Gerrard spre deliciul celor din vestiar

Stranieri

Comentarii

Rangers a câştigat cu 3-0 împotriva lui St. Mirren, iar echipa lui Ianis Hagi a făcut un pas decisiv spre titlul de campioană din Scoţia. Internaţionalul român a marcat pentru formaţia antrenată de Steven Gerrard, iar la finalul meciului s-a declanşat nebunia în vestiarul de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi a înscris în victoria care o poate face pe Rangers campioană în Scoţia după 10 ani, dacă Celtic nu-şi câştigă azi meciul pe care-l are de jucat. La finalul meciului, Steven Gerrard şi jucătorii s-au bucurat zgomotos în vestiar, iar pe internet au apărut mai multe filmuleţe cu ce s-a întâmplat în vestiarul de pe Ibrox.

Gerrard s-a bucurat, a cântat şi a dansat alături de jucătorii săi şi a făcut chiar şi o "alunecare" pe podeaua udată cu bere.

După victoria cu St. Mirren, Rangers s-a distanţat la 21 de puncte de rivala Celtic, care are un meci mai puţin disputat. Etapa viitoare, ultima a sezonului regular din Scoţia, cele două rivale vor disputa un nou episod din ”Old Firm Derby”. Pentru ca Rangers să fie declarată campioană a Scoţiei încă de azi, Celtic trebuie să nu câştige meciul pe care-l are de jucat împotriva lui Dundee United, de la ora 14:00.

Afla mai multe despre: rangersbucurievestiarvideogerrardianis hagi 

viewscnt
Articole similare