Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Budescu Challenge" a devenit viral. Maxim i-a răspuns lui Marin! Un alt român vrea şi el: "Se pot băga şi portarii?"

VIDEO | "Budescu Challenge" a devenit viral. Maxim i-a răspuns lui Marin! Un alt român vrea şi el: "Se pot băga şi portarii?"

Stranieri

Comentarii

La doar o zi după ce Răzvan Marin a devenit viral după ce a înscris din corner la un antrenament al celor de la Ajax Amsterdam, Alexandru Maxim i-a dat replica. Jucătorul lui Mainz a încercat şi el o execuţie similară.

Şi i-a ieşit! La un antrenament al echipei din Bundesliga, Maxim a reuşit un gol direct din corner. Totuşi, "regele" unor astfel de execuţii rămâne Constantin Budescu. Jucător de la Astra Giurgiu a reuşit să trimite mingea în poartă din parcare şi din vestiar, printre altele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@marin__razvan ?! @1fsvmainz05  @gentlemansleague @futuregentleman

A post shared by Alexandru Maxim (@maximalexandru) on

Astfel, Maxim şi Marin mai au mult până să ajungă la nivelul lui Budescu. 

Costel Pantilimon a intervenit şi el. "Se pot băga şi portarii în challenge-ul ăsta?", a scris portarul de la Nottingham Forest. Maxim i-a răspuns imediat: "Doar dacă nu te accidentezi"

VIDEO | Răzvan Marin, gol fabulos cu o execuţie extraterestră la antrenamentele lui Ajax: "Imposibil!"

La antrenamentul lui Ajax, Răzvan Marin a reuşit un gol fabulos, surprins pe cameră de cei care se ocupă de social media la clubul olandez. Clipul cu reuşita lui Marin a ajuns imediat pe contul de Twitter al lui Ajax. Colegii l-au aplaudat şi l-au luat în braţe pe Răzvan, după golul fabulos.

Fiul lui Petre Marin a înscris direct din corner, după ce a tras excelent cu exteriorul, cu efect. Mingea s-a oprit în plasa laterală a porţii. "Imposibil! Felicitări, Răzvan Marin!", au scris cei de la Ajax pe Twitter, la clipul cu golul fotbalistului pe care au plătit 12,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: alexandru maximrazvan marin 

viewscnt
Articole similare